Jimie 0 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Symbol: K0202ANazwa: Mini Piccolo Opis: pudełko petard draskowych 25szt., 2 efekty(świetlny + huk)Zdjęcie: Film: http://pl.youtube.com/watch?v=JCW6PpCxHqs <--- nagrywane telefonem, około 17 sekundy widac efekt świetlny Cena detaliczna: 2,50 zł/opakowanie(przynajmniej u mnie w sklepie)Cena hurtowa: nieznanaFajne petardy, nie są nieobliczalne, bo wiemy że najpierw będzie efekt świetlny a potem wybuchnie :lol: Często je kupuję na sylwestra, dobre do zabawy przed Nowym Rokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 miałem je w tamtym roku kupiłem na odpuscie za 2 zł paczka :neutral: ty przepłaciłeś podobały mi sie bączek i huk nawet głośne ja odpalałem i rzucalem je do góry i wtedy była taka mała rakietka polecam :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel1010 0 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 na sylwka 1,5 roku temu zrobiłem z całej paczki fajny świecąco-hukowy karabinek :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesio 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Te Mini Piccolo z Hestii są lepsze od tych piccolaków z Jorga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronaldinho 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Tak i nie:PTe z Hestii maja wybuch i światełko, a te z Jorga tylko wybuch. Ale te z Jorga na pewno większy huk dają bo nie marnuje sie w niej miejsce na fotobłysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobek4322 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Właśnie nabyłem od brata 1 paczkę. Za godzinę zaczynam strzelać, więc je przetestuję.PS. U mnie jest 20 szt. w paczce i petardy są niebieskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adiq85 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Petardy dobre do zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adixu14 0 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Petardy dobre na codzień, żeby poprawić sobie chumor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi