kameleon 1 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Symbol:1425S Nazwa: HerkulesOpis: 13 dużych rakietZdjęcie: http://superpower.pl/catalog_images/452.jpgFilm: - brak - Cena hurtowa: 90 zł okołonie miałem tych rakiet ale może wy je mieliście zamierzam je kupić na następnego sylwestra może ma ktoś film bardzo prosze o pomoc piszcie co sądzicie o tych rakietach :oops: :neutral: bo co roku są u mnie w sklepie i sie nad nimi zastanawiam czy kupic czy nie :roll: Cytuj
MarcePAN 0 Opublikowano 4 Lutego 2008 90zł co ty gadasz ja Festival ma dużo większe rakiety i jest tańszy.coś ci się pomyliło chca albo ta fotka jest zmnieszona dużo :evil: Cytuj
kameleon 1 Autor Opublikowano 4 Lutego 2008 90zł co ty gadasz ja Festival ma dużo większe rakiety i jest tańszy.coś ci się pomyliło chca albo ta fotka jest zmnieszona dużo :evil: ta fotka jest pomniejszona a te 3 duze rakiety są 2xwieksze od tyh z festiwala prawie jak etna :twisted: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi