Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TO kosztuje 130 zł? wg mnie nie oplaca sie i to bardzo. w kółko te same efekty, a sam efekt wygląda jak żygi pijaka xD nie wiedziałęm że to takie drogie za tą cene można dostać kilka lepszych wyrzutni. chyba nawet brak finału.
Ocena 4/10
Odradzam×
#mp ale zacząłeś sypać tematami :grin:

Opublikowano

Jeden , ale za to bardzo dobry efekt.
Niestety wyrzutnia swoją monotonią i ceną 130zł jest bardzo mało opłacalna , lepiej kupić JW408.
7/10

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zgadzam sie z FireMan'em :P Za duza cena jak na takie dosc monotonne efekty aczkolwiek mi sie podobaja zlote i srebrne efekty (w obojetnie jakiej postaci--palmy,peonie,chryzantemy czy gwiazdki) i dla tegooceniam ja na 9/10 za moj ulubiony efekt --szkoda ze nie fan ;)

Opublikowano

Jak na taką wyrzutnie to 130zl to dużo za dużo, jeden efekt. Za taką cenę można dużo lepszą wyrzutnię kupić, ale jak bym taką dostał w prezencie to bym nie pogardził. :twisted:

• 1 miesiąc temu...
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

efekt wyrzutni,którą sfilmował mpi na "swoim podwórku" była o wiele ładniejsza od tej-przynajmniej moim zdaniem zwalili bardzo ładny efekt!Chciałem ją kupic przez neta na urodziny mamy(bardzo podobał się jej ten efekt)ale teraz już napewno nie kupie :evil:

Opublikowano

maxior jak chcesz podobny efekty jak w el dorado tylko o wiele ładniejszy i większy to kup sobie New Generation 16. Widziałem ją na żywo cudo. :wink: a co do JW405 to faktycznie zwalili ją już lepiej połączyć sobie 3x NG16 :wink:

Opublikowano

Hmm no tak przypomina tę pierwszą wyrzutnię El Dorado w dużej mierze,jednak brakuje "tego czegos" ;d.Masz racje gdyby połączyc 3 takie napewno było by to bardziej widowiskowe i do tego ma finał na czym także mi zalezało :wink: .Będe musiał się zastanowić :wink:

• 2 lata później...
  • 10 lat później...
Opublikowano

Wyrzutnia jak najbardziej na plus. Efekty przepiękne dla oka, intensywne . Iskry złotego deszczu robią wrażenie. Może nie powala rozpiętością ale efekty kozackie