witus 0 Opublikowano 1 Lutego 2006 Tu będzie można wstawić swoje rysunki z narysowanymi jakimiś efektami 8) Ja narazie mam mało ale niedługo narysuje taki efekt że wam uszy opadną ;P Jeszcze do Jorge'a wyśle aby taką rakiete zrobili Cytuj
mantis 433 Opublikowano 2 Lutego 2006 Niezłe, niezłe Spodziewam się, że już takie efekty są. Pewnie gdzieś się szlajają przy bombach i większych rakietach.A tu taki dyskretny bajerek od strony wewnętrznej mojej szafy http://img410.imageshack.us/my.php?image=o...ekzszafy9ob.jpg Cytuj
chris 0 Opublikowano 4 Lutego 2006 tutaj przedstawiam taki schemacik, mysle ze fajnie wygladaloby na zywo na niebie Efekt: złota kometa+multicolorowa wierzbahttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/h49n2qb4890epebw.htmlWalne moze jeszcze jakies foto pozniej...witus zapodaj jeszcze jakies efekty Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 4 Lutego 2006 heh no fajne te wasze fajerwerki Ja pamietam jak jeszcze byłem mały tak miałem z 7 lat to rysowałem na kartce fajerwerki tzn ich efekty szkoda ze ich już nie mam chęteni bym je teraz poogladał A ja zaraz coś sprobuje w paincie narysować Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 4 Lutego 2006 tutaj przedstawiam taki schemacik, mysle ze fajnie wygladaloby na zywo na niebie Efekt: złota kometa+multicolorowa wierzbahttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/h49n2qb4890epebw.htmlWalne moze jeszcze jakies foto pozniej...witus zapodaj jeszcze jakies efekty Zapodam ale najpierw trzeba efekt wymyślić To twoje fajne tylko szkoda, że na kompie zrobione :? Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 4 Lutego 2006 Czemu szkoda ze na kompie? Ja robie w paincie i jak sie troche postarać to tez fajnie wyjdą? I pytanie robimy tylko efekt końcowy , czyli efekt swietlny na koncu , czy mozę rysujemy od początku np jak cyrcobliza kraci sie na ziemi tęż? Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 4 Lutego 2006 Na moich rysunkach jest efekt 'wylotu' i tak będe rysował Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 4 Lutego 2006 narysowałem kilka bede wklejać co jakiś czas , jak będzie mi się chchaiło rysowac.Zrobiłem na szybkiego bloga www.fajeralbum.blog.onet.plPS rysunki robione w paincie Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 4 Lutego 2006 Chcieliście - to macie:Bomba 3 calowa:Średnia rakieta 89 cm "Spider Rocket 2"Mała rakieta 50 cm "Spider Rocket 1"Może jeszcze coś dojdzie ale najpierw musze narysować ołówkiem projekt rysunkowego bloga "the witus arts" I co podobają się? Cytuj
chris 0 Opublikowano 4 Lutego 2006 Podobają podobają, witus radze Ci i tak sprobowac na paincie pomajsterkować Zamieszczam zieloną "gwiazde" duzy rozprysk:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4uhvjvruhix1h05v.htmli jak? Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 4 Lutego 2006 Nawet fajne, choć efekt nie jest możliwy. Jeżeli zrobiłbyś taką gwiazdę z wirów to byłoby oK Aha - pracuje nad stroną na której będzie można umieszczać różne obrazki (znaczy tylko do pokazania - a nie je uploadować na moją strone choć chcialbym takie coś mieć ale nie mam dobrego serwera) Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 4 Lutego 2006 moze na photoblogu hehe ja mam narazie bloga na onecie do obrazków i narazie to starczy Hmmm robimy moze efekty fajerwerków prawdziwych tych ktore sa czy moze nasze wymyślone co? Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 4 Lutego 2006 Ja tam wymyślam chociaż może niektore lekko są podobne do normalnych Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 5 Lutego 2006 Ja też coś dorzuce.Może nie dzieło sztuki , ale czego można spodziewać się po paincie.Tu są 2 adresy .....Here Here_2 Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 5 Lutego 2006 Szczerze mówiąc to bardzo słabo. Jak na painta to słabo.. mógłbyś coś lepszego zrobić Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 5 Lutego 2006 Pamietam jak kiedyś bardzo nam sie z kolega nudziło na religi i wlasnie robiliśmy takie rysunki i sobie rzucalismy ale niestety kartke wyrzucilem :cry: Cytuj
mantis 433 Opublikowano 5 Lutego 2006 Widzę, że lubimy rysować Rysunek wyrzutni z painta FOTORysunek Firemana może zostanie wysłuchany przez Boga i za ileś lat wejdą w życie takie fajerwerki . Według mnie nawet fajny. Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 5 Lutego 2006 Uff widze, że ja i PJ patryk rządzimy 8) :lol: :shock: :shock: Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 5 Lutego 2006 Kurde witus a moojej skrytej twurczości nie zauwazasz??widze że temat plastyczny w deche ale ja wole sie pobawic na paincie Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 6 Lutego 2006 hmmm a co do rysowania w paintcie to bede rysował tylko końcowy efekt fajerwerków z tego powodu ze nawet na rozdzielczosci 1024 na 768 sam efek jest dosyc słabo wyrazny i drudno go narysowac dobrze wiec wzlotów fajerwerki nie bede rysował takie moje zdanie Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 6 Lutego 2006 hmmm a co do rysowania w paintcie to bede rysował tylko końcowy efekt fajerwerków z tego powodu ze nawet na rozdzielczosci 1024 na 768 sam efek jest dosyc słabo wyrazny i drudno go narysowac dobrze wiec wzlotów fajerwerki nie bede rysował takie moje zdanie Szczerze mówiąc lepiej rysuj tak jak rysowałeś. Zmiejsz tylko ilość trawy oraz wielkości rakiet. Bo takie coś bez wylotu nie wygląda tak "really" Cytuj
chris 0 Opublikowano 6 Lutego 2006 zamieszczam własny nastepny projekt wq mnie najładniejszy z wszystkich moich wczesniejszych co sądzicie ??http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/k6c0trgk9d1u1114.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi