Skocz do zawartości

JW408 Show Of Fireworks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piękna wyrzutnia , po prostu żałuję , że jej nie kupiłem/zamówiłem.
Największa dawka craclingu na rynku.
Nietety dosyć wysoka cena jak za 49 strzałów(za 69zł więcej mamy achillesa i 51 strzałów więcej).
9,99/10.

Opublikowano

Ocena 10 Popieram FireMana wyrzutnia jest świetna. Chmura kraklingu jest naprawdę spora. Mój sąsiad miał ja w tego sylwka i myślę, że w tym roku ją raczej kupię :razz:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

mam taki problem nie wiem czy kupić tę wyrzutnię czy jw402, tutaj finał jest niby dobry, ale taki sam jak wszystkie strzały. Obie wyrzutnie mają po 49 strzałow, ale jw402 jest o ponad 20zł droższa.

Opublikowano

20zł jest droższa za to, że jest skośna. Zdecydowanie lepiej kupić JW402, różnorodne efekty i świetny finał, dodam jeszcze, że 7 ładunków wybuchających obok siebie tworzą ogromny efekt na całe niebo. JW408 jest za monotonna, małe efekty, powiem szczerze w ogóle mi się nie spodobała.

Zdecydowanie lepsza JW402

Opublikowano

dobra wezme jw402 myśle że publika będzie bardziej piszczała z zachwytu niż przy jw408 :P
PS: sorry że tyle pytań ale tak wychodzi xD

• 8 miesięcy temu...
Gość mati_77717
Opublikowano

ona nadal stoi za 130 hurtowo ? ładna wyrzutnia jak za taką cenę :D kupie za rok :D

Gość Felix1
Opublikowano
ona nadal stoi za 130 hurtowo ? ładna wyrzutnia jak za taką cenę :D kupie za rok :D

Teraz kosztuje 149 pln
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Mój Film z Sylwestra 2008/09 :

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Film:

Piękna wyrzutnia, ogromne efekty na niebie. Jej cena jest odpowiednia do jakości. Nic dodać nic ująć... Powinna znaleźć się w każdym stuffie <600 PLN

Pozdrawiam
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Uwielbiam chryzantemy, a ta wyrzutnia w pełni wypełnia moje wymagania. Daje dużo światło na niebie oraz zajmuje jego dużą część co jest plusami. Minusem natomiast trochę wysoka cena.

Opublikowano

Super wyrzutnia ! Idealnie nadaje się na koniec pokazu ! Wyrzutnia może i jest droga, ale ma piekne efekty. 9/10

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam ją kupioną ciekawe jak się sprawdzi na en rok:) Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Też ją zamówiłem, może wstawie filmik po sylwku

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

No więc tak, razem z txb475 były to najpiękniejsze wyrzutnie jakie miałem. Efekty GIGANTYCZNE , widzowi wydaje się jakby był w centrum eksplozji. 11/10

Opublikowano

2 lata z rzędu ją miałem i spokojnie mógłbym ją kupić po raz trzeci :)

Opublikowano

Ta wyrzutnia ma takie walnięcie, ze ziemia sie trzesie ! Efekty na cale niebo z 50 metrow szerokosci efektow strzela ostro widownia w zachwytach ;)

Edit// ostrzeżenie słowne za wulgaryzmy w postach! Następnym razem będzie już normalne ostrzeżenie

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

JW408 - Show of Fireworks :
Tu Chyba Nie muszę pisać bo Wiadomo :0 Prawie Każdy zna ta Wyrzutnie 11/10

Opublikowano

Moja Jw408 strzelała tak

zaczyna się od 4:07 minuty

Byłą boska polecam ją 10/10

Pozdrawiam KrychFire :)
Opublikowano

Piękna kostka! Bardzo gęsty crackling, rozłożyste efekty i bardzo duże, crackling prawie opadał do ziemi. Nic tylko brać! Kostkę miałem pierwszy raz i w dodatku już z oznaczeniem UE. Efekt się zmienił, ale moim zdaniem na lepsze mianowicie wyrzucono peonie i jest sam crackling z minami. Film będzie później.

Mój film (zalecam 1080p):

http://www.youtube.com/watch?v=ZNyDrOe0NKY

Opublikowano

Moim zdaniem ta kostka się popsuła. Jest teraz bardzo monotonna i praktycznie poza kolorem wulkanu wizualnie niczym nie różni się od TXB400. Ja cieszę się, że udało mi się załapać na 2 szt. tej wyrzutni w starym efekcie i to po jeszcze super okazyjnej cenie u Pokiego. Dodatkowo za starą wersją przemawia znacznie lepsza dynamika...

fps

Opublikowano

Według mnie kostka zmieniła się na lepsze. Starszej wersji nie miałem ale jakoś peonie mi nie podchodzą, bardzo lubię crackling. Co do dynamiki to myślę, że kostka mogłaby strzelać ciut szybciej, w dodatku był jeszcze mały przestój, ale jak za tę cenę myślę że nie ma co wybrzydzać :P