mpiwowski 182 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Symbol: JW56Nazwa: Wyrzutnia JW56 Show Of FireworksOpis: Wielokolorowe Mieniące się Komety + Wielokolorowe Mieniące się GwiazdkiZdjęcie: http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1607Film: http://pl.youtube.com/watch?v=UxRnhVvU_48Cena hurtowa: 79,80złUkład Efektu: FAN I/Ilość strzałów: 25Wysokość efektu: 35mKaliber: 30mmCzas strzelania: 25sek Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Piękna wyrzutnia , efekty zajęły całe niebo !!!Jedynie czuć niedosyt z powodu braku craclingu na finał.Pomyślę nad jej zakupem za rok.9/10 Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 7 Lutego 2008 no przecież jest cracling na koniec jak ty patrzysza poza tym nie bardzo mi sie spodobała, ale dwie pierwsze serie były ładne. później już sie pogorszyła, zmniejszyła się wielkość efektówmpiwowski a ty już sie obrażasz że wyraziłem swoje zdanie na temat tej wyrzutni. a w twoim poście ziemia będzie przez małe „z" Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 7 Lutego 2008 I kolejny głupi tekst. :???: Zmniejszyła się wielkość efektów, co ty gadasz. Każda seria miała identyczną wielkość rozprysków. Ładunki wybuchały wysoko nad ziemią i ogień aż do samej Ziemi leciał. Nie było cię tam to nie wiesz jak ładnie strzelała ta wyrzutnia.a co do FM to pewnie nawet filmu nie obejrzał. Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 7 Lutego 2008 Ale FireManowi chodziło pewnie i taki prawdziwy finał z carclingiem jak w JW90 a nie taki słaby cracling, żeby naprawde dużo tego było, a tu było mało. Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 8 Lutego 2008 Właśnie o to mi chodzi.To co widać na finale , to coś w rodzaju wierzb z ELEMENTAMI craclingu.Cracling to to co można zauważyć w jw59 - perfekcyjnej wyrzutni , która zwraca uwagę wszystklich w pobliżu !!Niestety tego właśnie brakuję w finale. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 8 Lutego 2008 Mi ta wyrzutnia przypadła do gustu. Macie trochę racji ze zabrakło craclingu na finał tak jak w jw90. Ale i tak pienie wyszła na tle swojej ceny. Moja ocena9+/10 Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 15 Marca 2008 Nowy film wyrzutni JW56 Show Of Fireworks, tym razem z prezentacji jorga w roku 2007 :arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=1mH1DwKhI4I Cytuj
Gość mati_77717 Opublikowano 29 Grudnia 2008 A to są cwaniaki na 1 filmie była bardzo dobra i rozłożysta jak i za taką cenę a na 2 Filmie już zwalili ją mocno. tą na 1 bym kupił na drugi rok tą drugą już nie bardzo. Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2008 Człowieku to nadal ta sama wyrzutnia. I nie sugeruj się aż tak bardzo filmami. :lol::lol: Cytuj
pokepim 0 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Ta trza obejrzec na zywo... z reszta nie widze roznicy i tak daje 5/10- kiepska wyrzutnia monotonna tylko korory[ Cytuj
Gość Felix1 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Film wyrzutni mojego autorstwa http://pl.youtube.com/watch?v=yXurbCz7HcISuper :mrgreen: Bardzo mi się podobała szybko strzela efekty rozłożyste i takie lubie:wink: Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2009 Mój film i zdjęcia tych wyrzutni z Sylwka 2008/2009:Film: - 2x JW56 Show of Fireworks - Zdjęcia: Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 7 Lutego 2009 Mój film - Kręcone na szczęście na dwa aparaty :grin: Wyrzutnia bardzo konkretna. Wytwarza bardzo dużo huku i kolorów. Piękne, długo utrzymujące się na niebie efekty. Polecam! Ci którzy jej nie mieli niech nie mówią że jest słaba! Cytuj
bobek4322 0 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Bardzo ładna bateria! 5 serii po 5 strzałów może zająć wielki obszar nieba :-)Być może kupię ją sobie na finał.10-/10 (troszkę mało strzałów) Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 26 Października 2009 Super, miazga, świetna wyrzutnia.Dziś ją odpaliłem, filmu nie mam niestety, ale nie dało się...Uwierzcie mi na słowo że wyrzutnia jest KOZACKA Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 30 Października 2009 Z filmików wygląda świetnie :razz: , W tym roku zasiądzie ona w miejscu dla Stuffu :twisted: Cytuj
Poki 17 Opublikowano 31 Października 2009 Dobra wyrzutnia w dobrej cenie. Naprawde warta polecenia, choć ma konkurenta, a mianowicie: TXB612. Cytuj
brenzo500 1 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Może tego sylwestra miałem jasny podkład nieba, ale wyrzutnia poprostu wypadła blado. Dużą jej zaletą jest rozłozystość efektów, ale jest mało efektowna, ma słaby huk, brak konkretnej salwy na finał, palemki szybko tracą swój kształt,ma słabo nasycone kolory.Moja ocena; 65/100 Cytuj
PuMeX 10 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Mi ta wyrzutnia przypadła do gustu,mój sąsiad ją miał i przepiękna ,mam nadzieję że ją kupię w tym roku na FM Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi