Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Symbol: JW414
Nazwa: Wyrzutnia JW414 The Beściak
Opis: Purpurowe, Zielone, Srebrne i Fioletowe Komety + Crackling + Srebrne Chryzantemy + Zielone, Czerwone i Fioletowe Piwonie + Huk
Zdjęcie: http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1632
Film: http://pl.youtube.com/watch?v=904xt_I23wY
Cena hurtowa: 205zł
Układ Efektu: I
Ilość strzałów: 100
Wysokość efektu: 40m
Kaliber: 30mm
Czas strzelania: 40sek

Opublikowano

efekt naprawdę cudny ale moim zdaniem achiles jest lepszy i tańszy ale the besciak ma piękny cracling a achiles tylko peonie :neutral: 9/10 :wink:

PJ: I masło maślane... jak już piszecie to rozważajcie jakiś problem. To co napisałeś to zwykłe siano i nic więcej..

Opublikowano

Piękna wyrzutnia , o bardzo gęstym efekcie.
Droga , ale przy tej cenię wychodzi niecałe 2zł za pocisk.
Niestety przez beznadziejny finał(huk) , nie może równać się z achillesem.
Jeśli nie ma się co robić z pieniędzmi , a ma sie wolne 200zł i wszystkie produkty z jorge pod ręką , można się na nią w ostateczności skusić i narobić huku sąsiadom.
8/10

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo ladna. Poweim ze mi sie bardziej podoba od achillesa... Moj sasiad mial je w tym roku i jak strzelala to nawet nikt na nia nie patrzyl a gdzy zacza sie ten efekt koncowy (poterzne huki) wszyscy odwrocili sie od swoij fajerwerkow i patrzyli w jego strone :D:D
Tyle ze u mojego sasiada te ostatnie strzaly wybuchawy praktycznie w jednej chwili i moze dla tego narobily tyle huku ;)
9/10

• 1 miesiąc temu...
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

ja daje 9/10 bardzo mi się podoba ogólnie fajne efekty tylko drożyzną zawiało... :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nowy Film

Strzela od 5:52 min
  • 1 rok później...
Opublikowano

co byscie wybrali ta czy achillesa?

Opublikowano

Nie widziałem jej na żywo, ale po oglądaniu paru filmów The beściak lepszy wg mnie.

Opublikowano

Zadnej nie widzialem na zywo, ale po filmikach wzialbym na pewno Achillesa.

• 11 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Trochę jak show of fireworks