Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Symbol: JW413
Nazwa: Wyrzutnia JW413 Super Show 4
Opis: Srebrne Komety; Srebrne Mieniące się Komety + Srebrne Mieniące się Palmy; Złote Mieniące się Komety; Czerwone Komety + Małe Chryzantemy + Brokat; Komety z Trzeszczącymi Gwiazdkami; Czerwone Komety + Czerwone Palmy z Trzeszczącymi Środkami; Złote Komety + Trzeszczące Gwiazdki; Czerwone i Trzeszczące Wulkany
Zdjęcie: http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1631
Film: http://pl.youtube.com/watch?v=1v36WMz040w
Cena hurtowa: 199zł
Układ Efektu: FAN I/
Ilość strzałów: 88
Wysokość efektu: 35m
Kaliber: 29mm
Czas strzelania: 40sek

Opublikowano

Świetna wyrzutnia, na początku bardzo wysokie i bardzo jasne komety, później strzały też super, a na końcu świetny finał, fajnie lecą strzały bo od środka, jak bym miał wybierać między tą a np.El Dorado, Achiller to zdecydowanie bym wybrał SuperShow4
10/10

Opublikowano

Wyrzutnia nie spodobała mi się z powodu dużej ilości komet.
Intensywna wyrzutnia , tworzy mały pokaz , ale jest droga jak na takie efekty.
7/10
PS
W różnych źródłach piszę , że jest 88 strzałów , a gzie indziej , że 90 :???:
O co z tym chodzi ??

Opublikowano

Widziałem tą wyrzutnie na żywo :razz:
Była użyta w noworocznym pokazie. Była strzelana równocześnie z Achillesem więc miałem porównanie :mrgreen:
Bardzo ładny układ i efekty. Szczególnie podobały mi się te grube komety.
Jednak JW412 jest zdecydowanie lepsza, chociaż droższa.

• 11 miesięcy temu...
Gość mati_77717
Opublikowano

Bardzo piękna naprawdę lepszej nie widziałem bo na górze bardzo pięknie się reprezentuje po bokach na dole może ktoś wie gdzie można taką dostać ?? w którym sklepie ?? ja ja ocenie gdzieś tak 100/10 :D może i to głupi pomysł ale za 200 zł taka mieć wyrzutnie to naprawdę się opłaca.

Gość Felix1
Opublikowano

Nie za 200 tylko za 289 zł (hurtowa) za 299 zł widziałem ją w TESCO.

Co do wyrzutni hmm może być chociaż za tą cenę już wolę jakąś PRO <NWP> i zostanie mi na jeszcze inne, komety mam w Macro II lub w TB45

Dla mnie to 4/10 bo nic pieknego w niej nie ma, plus to że ma dobry finał

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

słabiutka ta wyrzutnia, w życiu nie dał bym takiej kasy za takie efekty

• 1 rok później...
Opublikowano

Wyrzutnia jest przepiękna... Osoby które mają sporo pieniędzy na stuff powinny ją wziąć ;) Jest może jakiś jej odpowiednik od tripla lub innej firmy?

Opublikowano

Do mnie ta wyrzutnia zupełnie nie trafia, nie widze w niej nic fajnego,a cena dobija mnie i całkowicie zniechęca;)

Opublikowano

Wyrzutnia jest przepiękna

Przepiękna?? widziałem już sporo 100sh w swoim życiu i ta baterie plasuje się w dolnej części tabelki. Jest cała masa lepszych i ciekawszych kolosów. :rolleyes:
  • 11 miesięcy temu...
  • 9 lat później...
Opublikowano

Ogólnie wyrzutnia jest bardzo specyficzna i średnio nadaje się do pojedynczego strzelania.Co innego do pokazu tutaj rzeczywiście dobrze wkomponowana daje radę.Rozpiętość efektów dosyć duża,miny mi się podobały,strzelała wolno.Raczej nie kupię ponownie,chyba że będzie jakaś super promocja :)