mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Symbol: JW418 Nazwa: Wyrzutnia JW418 AchillesOpis: Czerwone, Zielone, Purpurowe, Białe, Niebieskie Palmy; Crackling; Srebrne ChryzantemyZdjęcie: http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1635Film: http://pl.youtube.com/watch?v=1gwdgMQ8lYkCena hurtowa: 199złUkład Efektu: IIlość strzałów: 100Wysokość efektu: 40mKaliber: 30mmCzas strzelania: 55sekNiestety ta wyrzutnia co jest na moim filmie strzelała dwa razy szybciej niż powinna. To wszystko przez tą wilgoć i lonty zmieniły swoją właściwość (szybciej się paliły), ale może i lepiej bo dała większego czadu niż powinna :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Nawet ładna, najbardziej z tego podobał mi sie cracling, bo był najbardziej widoczny :???: Reszta tak sie ze sobą zlewała że prawie nic nie było widać, nie lubie tego w tych dużych wyrzutniach z Jorge, że strzelają tak szybko, 199 zł to dobra cena gdyby trwało to troche dłużej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Ta wyrzutnia jest najlepszą wyrzutnia na rynku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Miałem ją , strzelała trochę wolniej.Ale efekty po prostum mióD !!!Przed opaleniem wyrzutni były pytania o nią.Odpaliliśmy , cisza , wyrzutnia strzelała , a na koniec WIELKIE BRAWA !!!Polecam ją każdemu , nic lepszego w tej cenie nie dostaniecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1000000000000000000/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Nowy film wyrzutni JW418 Achilles tym razem z prezentacji Jorga w 2007 roku: :arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=DhOV_2szo7k [ Dodano: 2008-09-07, 23:12 ]nowy film: :arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=DXHZzMRe36g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Felix1 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Moj film tej wyrzutnihttp://pl.youtube.com/watch?v=dtbdKOvQwOs(oglądaj w wysokiej rozdzielczości)NA żywo była super długo strzelała, piękne wielkie efekty i huku co nie miara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Na wyrzutni sie w tym roku zawiodłem.Mimo iż ja zachwalałem i zapowiadałem jako gwóźdź pokazu , po prostu..."nie odpaliła" , a pokaz uratowała JW313.W tym roku JW418 strzelała zbyt mało dynamicznie , przez co nie była tak efektowna jak rok temu.Co gorsza z nieznanych mi przyczyn(chyba wadliwej produkcji) odpaliło 40 "pocisków" , ale mimo to wszystkim się podobało.Dzisiaj odpale ja ponownie(doczepiłem lont) i dam filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Felix1 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Znalazłem jeszcze jeden film tej wyrzutni:http://pl.youtube.com/watch?v=mOGlpQ_W6zwTutaj strzelała dynamicznie. Bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Mój Film z Sylwestra 2008/09 : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Skoro temat odświeżony, to dodam od siebie, że tej wyrzutni nie mogę ździerżyć. Naparza jak podczas jakiś zawodów kto w najkrótszym czasie wypali 1oo strzałów. Tragedia przez duże T i zdania nie zmienie nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Dla ludzi z większym stuffem, ona jest super. Bo właśnie robi spore zamieszanie. Ale dla osób co mało kupują zdecydowanie odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Jeśli kupuję fajerwerki za 2000zł to nic mi się nie stanie , jeśli poświece te 300zł za wyjątkowy efekt , a lepiej mi się to opłaci niż kolejne 20 małych , bo by mi nocy brakło.Jeśli kupuję za 300zł to nie widze sensu ładować w jedną wielką wyrzutnie , jak moge mieć za to np. JW56 i cała mase innych wyrzutni , rakiet , petard i rzymiaków.Sama w sobie wyrzutnia jest po prostu idealna na finał i jeśli kogoś na nią stać na pewno nie pożałuje wyboru(uwierzcie mi , że takie odpalanie to już w połowie traci całą "magie" i po prostu chcecie jak najszybciej skończyć) , a dla osoby z małym stuffem to wielka strata pieniędzy.Punkt widzenia , zależy od punktu siedzenia i opłacalnośc zakupu w przypadku Achillesa jest pojęciem względnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalidis 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Film JW1000 oraz JW418 Achilles http://www.youtube.com/watch?v=Z2JONFlQHdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQbaniec 10 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Dobrze że mi udało się trafic na tą dobrą jeszcze partie....Oto mój filmik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcusgreen 0 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Jego cena jest wysoka, ale myślę, że na finał pokazu będzie świetnie się nadawała. Jeszcze lepiej będzie się prezentowała w połączeniu z jakąś inną wyrzutnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheFirefoxFan 5 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Super wyrzutnia, sam miałem ją kupić na tego sylwestra, ale kupiłem 53901 jupitera i wiele wiele innych. Co do wyrzutni, piękna ! Cena może nie przysięga klientela, ale wyrzutnia dobra, gdy ktoś ma 1000 zł na stuff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_27 0 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Piękna 10/10Nabijanie bezwartościowych postów - ostrzeżenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szatek185 1 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Jest piękna... bardzo dynamiczna lecz troszkę za droga lecz za efekt trza płacić ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQbaniec 10 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 W tym roku pogoda była idealna.A wyrzutnie można opisać jednym słowem; ARMAGEDON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys 1 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Nie widziałem jej, ale po filmach widzę że w realu widać bedzie tylko cracling i zlaną kolorową papke i mase huku. Wydaje mi się, że za 100 złotych łacząc 12 wyrzutni typu magma, sky buster, magic key, otrzymamy większą róznorodnośc efektów, wiekszą szybkoszczlnośc i nie mniejszą rozpiętośc efektu na niebie. Dla mnie to szkoda pieniędze za 150 złotych można mieć z Triplexa lepszą wyrzutnie z serii X. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tensor 0 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Niestety ta wyrzutnia co jest na moim filmie strzelała dwa razy szybciej niż powinna. To wszystko przez tą wilgoć i lonty zmieniły swoją właściwość (szybciej się paliły) ta wyrzutnia wlasnie taka jest, wg mnie nieoplacalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 zależy co kto lubi, ja za rok pewnie się zaopatrzę w takiego bydlaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheFirefoxFan 5 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Kapitalna wyrzutnia!! Zrobiła na mnie jak i na publiczności oglądającej pokaz przeogromne wrażenie!! Zdecydowanie polecam ją kupić, efekty są piękne, duże, rozłożyste, a huku co niemiara. 10/10 !!!!Mój film JW418 Achilles ( można usłyszeć pod jakim wrażeniem była publiczność )http://www.youtube.com/watch?v=LMoETTBMsA0&feature=channel_video_title Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit123 4 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Pierwsza setka jaką kupiłem jestem pod ogromnym wrażeniem tej kostki, cała publika zachwycona, krzyczeli i klaskali po odpaleniu tej wyrzutni. Polecam każdemu kto ma do przeznaczenia trochę więcej kasy na swoja pasję :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Kostka jest dobra, nawet bardzo. Robi duże wrażenie , jeżeli patrzysz na efekt to tak, ale jak patrzysz na opłacalność to nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Bardzo mi się podoba, mam nawet zamiar ją nabyć w tym roku. Tylko bardzo boje się że przez UE jej efekt się popsuł. Jeżeli ktoś robi jakieś pokazy, że tak powiem " nie w sezonie " i zaopatruje się w świeże sztuki bardzo proszę o wiadomość jak wygląda sprawa z achillesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi