A wiec, chce zorganizować małe dwa pokazy. Na pierwszy pokaz wydam około 70zl-80zl a na drugi 30zl-40zl. Beda w nim same wyrzutnie. W tym drugim maja być wyrzutnie typu hot, artic itp. natomiast w tym pierwszym maja być ładne wyrzutnie. Proszę o pomoc w ich wybraniu. Proszę nie wliczać kosztu przesyłki bo już go wliczyłem. Wszystkie zakupy będę robił na www.fajerwerkimarket.pl Mam na oku jw90. (na pierwszy pokaz) Z góry dziękuje za odpowiedzi. :grin:
Pytanie
firawerkoman 7
A wiec, chce zorganizować małe dwa pokazy. Na pierwszy pokaz wydam około 70zl-80zl a na drugi 30zl-40zl. Beda w nim same wyrzutnie. W tym drugim maja być wyrzutnie typu hot, artic itp. natomiast w tym pierwszym maja być ładne wyrzutnie. Proszę o pomoc w ich wybraniu. Proszę nie wliczać kosztu przesyłki bo już go wliczyłem. Wszystkie zakupy będę robił na www.fajerwerkimarket.pl Mam na oku jw90. (na pierwszy pokaz)
Z góry dziękuje za odpowiedzi. :grin:
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi