Achtung111 0 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Symbol:CF2031Nazwa:Bang-BangCena:70 zl lidlEfekt:SILVER COCO&RED PEARLS(3);PURPLE PEARLS&GREEN GLITTER(3);GREEN&BLUE PEONY(2);CRACKLING COCO&BLUE PEONY(3);WHITE GLITTER W/RED COCO CORE(2);RED&BLUE PEONY(3);GREEN GLITTER(2);WHITTE GLITTER(3)Zdjecie:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dbd4f4714b95e63e.htmlFilm: Prosze wrzucic jak ktos ma'Chcialem sie dowiedziec czegos o tych rakietach. Wygladaja ladnie i nawet nawet cena...Prosze o filmik i komentarze Cytuj
pigula_street 0 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Właśnie widziałem te rakiety na gazetce z LIDLA chce je kupić tylko czy to dobry wybór wyglądają wspaniale :?: Cytuj
Achtung111 0 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2008 No dobra pytanie tylko chya nikt nie zna na nie odpowiedzi Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 27 Grudnia 2008 dzisiaj kupilem te rakiety i strzelilem ta najmniejsza i efekt nawet nawet:d ale filmiku nie mam ale byla to biala peonia Cytuj
Exer 0 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Polecam te rakiety . Rok temu je mialem ,a efekt b.ladny . Te najmniejsze tez robią ladne wybuchy . Polecam jeszcze raz :lol: Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 28 Grudnia 2008 ale w tej cenie (a nawet taniej bo 59zł) masz festivala w intermarchu co czyni ten zestaw z lidla imho nie oplacalnym. rakiety w festivalu są znacznie większe i mimo iz jest ich "tylko" 15 to bardziej oplaca sie je wziasc Cytuj
Mar3kkk 0 Opublikowano 28 Grudnia 2008 A może ktoś odpalał tę największą albo mógłby odpalić żeby zrobić filmik?Bardzo jestem ciekawy, bo wczoraj je widziałem i są dość duże. Cytuj
zawa 0 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Te rakiety mają bardzo ładny efekt. PolecamMam je w tym roku wczoraj 1 odpalałem, lecz nie nagrywalem filmiku Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 29 Grudnia 2008 festiwal? mialem go w zeszlym roku to byla zenada dlatego w tym roku go nie kupilem@ sh i nie sugeruj sie wielkoscia rakiet tylko tym ile maja prochu w sobie akurat te najwieksze w zestaiwe bang-bang maja 42 g a w festiwalu 35..;] a wiec ktore sa lepsze ? odpowiedz sobie sam pozdro Cytuj
Exer 0 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Kto chce to kupic ja wam radze sie nie zastanawiac tylko brać . Efekt jest bardzo dobry . Wedlug mnie za 69 zl sie oplaca . Ja dzis kupilem 2 zestaw tych rakiet jak ktos chce to moge jutro nagrac filmik najwiekszej . :mrgreen: Cytuj
Exer 0 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ja bym poprosił o ten filmik największej:D Ok dzisiaj ok 17-18 dam tutaj linka .Niestety moglem puscic tylko najmniejszą .Prosze Oto Link LINK Cytuj
Mar3kkk 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Nawet ładna. Przypomina voodoo. Myślę że te duże też będą dobre Cytuj
Exer 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Myślę że te duże też będą dobre Niestety w tym roku te najwieksze byly straszną lipą . Lecialy za wysoko a efekt byl sredni . Reszta jak najbardziej + ladnie efekty (czerwone peonie + crackling , Niebiesko Fioletowe Peonie z efektem zlotego deszczu ) Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 2 Stycznia 2009 nom rzeczywiscie te duze byly niezbyt ale za to te mniejesze super !! bardzo duze efekty !wydaje mi sie ze te male mialy wiecej prochu i dlatego byly lepsze od duzych pozdro! Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 18 Lutego 2009 dzisiaj kupilem te rakiety i strzelilem ta najmniejsza i efekt nawet nawet:d ale filmiku nie mam ale byla to biala peonia akurat te najmniejsze mają najlepszy efekty bynajmniej tak było u mnie Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Hmm za 70 zł 21 rakiet.Opłacalny Zakup w Tym roku znów je biorę POLECAM tylko 6 dużych to Shit A reszta To cudo jeszcze Raz Polecam Moja ocena 9/10 za duże rakiety:) Cytuj
KaMMiL 25 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Miałem ten zestaw w tym roku i muszę powiedzieć że smieszek się postarał bo wszystkie było ok . Jak za 59 zł można go wziąć i nikt sie nie zawiedzie polecam ! Cytuj
Krzychu93 5 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Ja osobiście również polecam, dobra cena 21 rakiet dobre efekty 2 razy je miałem i sie jak dotąd na nich nie zawiodłem Cytuj
Pawix12345 0 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Tez polecam te rakiety, tylko szkoda, że w tym roku ich nie było. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi