maniek 0 Opublikowano 2 Listopada 2005 mialem cyrkownice hehe nie cyrkownice tylko Cyrkoblitze [ przeliterować ? ] [fade:b0212699ba]C-Y-R-K-O-B-L-I-T-Z-E[/fade:b0212699ba] CYRKOWNICA TO POLSKA NAZWA!!!!!!!!!! ( przeliterować? ) Cytuj
Kondzio 0 Opublikowano 2 Listopada 2005 Eeeety uspokoj sie co byś zrobil jakbyś wpadł do hurtowni i poprosił cyrkownice ? Bo by ktos wiedział co to jest niema takiej nazwy chyba że Śmieszek bo on to wogóle jest udany na fajerwerki.... Cytuj
maniek 0 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zawsze tak mowie w hurtowni i wiedza o co chodzi:) wiec ty sie uspokuj abys mial kase to i alfabetem morsa sie dogadasz nie buj sie!! Cytuj
Kondzio 0 Opublikowano 3 Listopada 2005 Weź sie dziecko nauczpisać bo sadzisz byki jak z podstawówki Cytuj
maniek 0 Opublikowano 3 Listopada 2005 Mam przy toczyc twoje posty ta sa same byki !!!!!!!!! i nie jestem dzieckiem swoje lata mam a ty co nauczyciel polskiego z dyche?? Cytuj
wapster 0 Opublikowano 3 Listopada 2005 maniek, Kondzio : jak chcecie sie klucic to nie na forum, napiszcie sobie privy czy na maila, smsem, lub sie spotkajcie i pobijcie, ale niezalatwiajcie takich spraw na forumjesli napiszecie tu jeszcze jeden post apropo tej klutni to pokasuje wszystkie posty apropo klutnito jest TEMAT O ZIRKOBLITZACH, karzdy moze miec na to rozne nazwy(Cyrkoblitz, walec, cyrkownice) mi akorat wisi jak to ludzie nazywaja, najwarzniejsze ze sprzedaja im to czego chca klienci Cytuj
Kondzio 0 Opublikowano 3 Listopada 2005 OK sorry poniosło mnie ale sie łądnie uśmiałem przy tych cyrkownicach Cytuj
Gość sainus Opublikowano 23 Grudnia 2005 Nie wiecie , czy da się cyrkoblicę przymocować do jakiejś sklejki i wstawić to w rurkę wbitą w ziemię? Ostatnio połowa czyli 3 szt wybuchło mi na ziemi , dodam że był to beton dziwne co ? Szczerze mówiąc nie spodziwałem się takiego wybuchu... :) Cytuj
wapster 0 Opublikowano 23 Grudnia 2005 a czy one wybuchly na ziemi i wzbily sie potem w powietrze?? i tam wybuchly jeszcze raz z palemka??bo jak tak to sa te ktorych szukama co do sklejki i rury: to niezbyt bo zirkoblize maja dziurke wylotowa z boku :mrgreen: Cytuj
Gość sainus Opublikowano 23 Grudnia 2005 Nie , te moje powinny lecieć do góry a później huk i rozprysk , tyle tylko że to wszystko działo się na ziemi Ja je stawiam bibułką do dołu zgodnie z instrukcją a mimo to mi nie lecą , czy ja cioś źle robię ? Cytuj
Gość zet Opublikowano 24 Grudnia 2005 strzałką do gury sie stwia bibułka to po obu stronach jest... Cytuj
mantis 433 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2005 Strzałka do góry nie pokazuje spodu ! Tylko tak ma być położona względem ziemi. Przecież do góry nogami niczego się nie kładzie.Pytanie retoryczne: co to za ludzie na tym forum ? Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 24 Grudnia 2005 To chyba oczywiste , że cyrklownice stawia się szczałką do góry. :x . Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 25 Grudnia 2005 To mówisz o tym modelu , który jest najlepszy , ale trudno go dostać :?: :?: Cytuj
sainus 0 Opublikowano 25 Grudnia 2005 Ja tam kupiłem cyrkownice komety , huk jest olbrzymi , efekt taki sobie - tylko fajnie by było jak by to wszystko odbywało się w powietrzu :? Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Najlepsze są SuperCricoblitz HE0015 z Hestii.Dobry , pożądny , duży efekt... Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 2 Stycznia 2006 http://img426.imageshack.us/img426/7499/pc3100021wp15hg.jpg Ja miałem takiego cyrkoblizla tak samo sie nazywa ale efekt zwyklej rakiety może troche lepszej 2 zł kosztował kazałem dac jej normalnego cyrkoblizla a w domu sie skapnelem ze dziw* mi dała inny :evil: Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Śmieszek to jedna z najgorszych firm jakie istnieją.Może ma pare dobrych produktów , ale to tylko pare.A cirkloblitze to mają słabe ja nie wiem co :x :x Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Napisałem cirkloblitza no nie.Bo wyrzutnie to mają nawet fajne (niektóre) :arrow: :arrow: :arrow: Cytuj
witus 0 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Śmieszek - jak nazwa śmieszne produkty Może nie które mają dobre ale tak to nie wierze w ich firmę ;P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi