Urwis 0 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zorro to jakies cienki ja kupuje duze tanie a rozblysk bomba:) Cytuj
ZIP 0 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zdarzyło się wam że circoblitze poleciały ale nie wybuchły?Mi się to zdarzyło i to sporo razy.Były z Tropica.http://www.jgs.pl/rakiety-tr1c-circoblitz-p-291.html Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 11 Grudnia 2006 To są jakieś tanie podróby cyrkoblitzów najlepsze robi hestia i jorge Cytuj
Adri 1 Opublikowano 11 Grudnia 2006 ZIP hehe .Tam pisze ze deszcz srebnych iskier i cracling a nie pisze ze ma byc wybuch ~~.Sa rozne rodzaje circobiltz :grin: . Cytuj
ZIP 0 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Oj Adri... ona poleciała i nie zrobiła absolutnie nic! 0 efektu.Po porstu poleciała.http://www.sendspace.com/file/98g0hh Cytuj
Damian 0 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Proszę bardzo, o to film cyrkoblicy JM01N odpalanej ze statywu (pewny, pionowy tor lotu).http://www.uploader.pl/file/3389/JM01M-statyw.mpg.html Cytuj
kamil 0 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Efekt naprawdę piękny. To mnie przekonało by kupić pare cyrkoblitzów. Cytuj
xSound 0 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Ja chciałem sobie kupic wczoraj, ale strasza powiedziała, że i tak już mam za dużo fajerwerków (jak dla niej ). Podoba mi się dzwięk, jak cyrkoblitza idzie do góry taki fajny, a efekt jest naprawde godny polecenia, jak na taką mają petarkę i za taką cene Cytuj
Bitels 0 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Przed chwilką odpałiłem mała cyrkoblicę-efekt bardzo ładny.Nie spodziewałem się po niej :lol: Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Ja mam na tego sylwka cyrkoblitze z jorga 18 teraz już 17 bo trochę poszło chyba średnie odpaliłem wczoraj jedną pięknie hukła i się rozbryzgnęła na niebie każdemu polecam cyrkoblitze mam je co roku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj
lukaszon 0 Opublikowano 29 Grudnia 2006 wpadłem na pomysł przymocowania kijka do cyrkoblitza co wy na to? Cytuj
mantis 433 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zrealizuj, a potem powiedz jakie były efekty . Powinno polecieć, ale spodziwam się, że wzniesie się pod nieciekawym kątem. Cytuj
xSound 0 Opublikowano 29 Grudnia 2006 wpadłem na pomysł przymocowania kijka do cyrkoblitza co wy na to? Niby po co to Ci jest potrzebne, namęczysz sie a efekt nie zmieni się NAPEWNO. Cytuj
K.K. 0 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Bardzo lubie circoblitze.Są małe i zajmują mało miejsca a efekt maja jak zwykłe rakiety.Ale brak kija i nieopływowy kształt powoduje ze circoblitz często leci w złą stronę. Cytuj
Krystianek 0 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Efekt: Najpierw złote iskry i na koniec wybuch tylko pamiętam jakie były efekty na niebie so. Może ktoś inny Tobie powie. Cytuj
passion 0 Opublikowano 30 Grudnia 2006 He0015 <- takie kupiłem u siebie w pile 6szt. za 15złtylko jest jeden problem opakowanie [folia] i nadruk na circoblitzach jest inny niż na stronie hestii jedyne co normalne to :He0015XSound... u mnie tak samo moja starsza też mi ciągle truje że itak mam już ich za dużoale cirkoblirzy [6] jakoś udało mi się kupić Cytuj
Damian 0 Opublikowano 30 Grudnia 2006 wpadłem na pomysł przymocowania kijka do cyrkoblitza co wy na to?Widzę że masz zamiar zrobić sobie niepotrzebnie krzywdę. (umyślnie a więc zapomnij o ubezpieczeniu!) Cytuj
toby 0 Opublikowano 30 Grudnia 2006 He0015 <- takie kupiłem u siebie w pile 6szt. za 15złtylko jest jeden problem opakowanie [folia] i nadruk na circoblitzach jest inny niż na stronie hestii jedyne co normalne to :He0015XSound... u mnie tak samo moja starsza też mi ciągle truje że itak mam już ich za dużoale cirkoblirzy [6] jakoś udało mi się kupić cyrcoblizte He0015 sa z dragona czy jest na nich takie zdjecie ? http://www.jgs.pl/rakiety-circoblitz-p-212.html :?: Cytuj
mazii23 0 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Właśnie przed chwilą wystrzeliłem małą Cyrkownicę firmy Tropic.Niestety nie wzbiła sie w powietrze tylko eksplodowała na ziemi.Nawet ciekawie sie rozprysła i myślę ze w powietrzu efekt byłby niegorszy :mrgreen: Czy ktoś miał podobny przypadek :?: Cytuj
ZIP 0 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Niektórzy moi koledzy myślą ,że ta strzałka wskazuje ziemię :lol: Cytuj
mazii23 0 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Postawiłem dobrze strzałką do góry :roll: Widocznie musiała być jakaś trefna.Przeważnie Cyrkownica jest dobrze ustawiona jeżeli lont jest skierowany ku górze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi