Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie najlepszymi cyrkoblicami są te z komety , model Crackling Blitz. Wzbija się wysoko z fajnym dzwiękiem a następnie bardzo głośno eksploduje z cracklingiem.

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Śmieszek - jak nazwa śmieszne produkty :] Może nie które mają dobre ale tak to nie wierze w ich firmę ;P

ta wyrzutnie co ja kupiłem ze śmieszka naprawde niezła cena gowna a wyrzutnia jak na cene naprawde dobra!
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Cyrkoblitze są bardzo fajne jak na tą cenę ale mam jedno pytanie co to jest cracling

Opublikowano

Crackling to efekt trzaskających gwiazdek.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Miałem takiego fajnego Cricoblitza kupionego na targu za 2,5 zł. ZA taką cene taki piękny efekt. Tego bym się nie spodziwam. Cricoblitz rullez.

Opublikowano

ostatnio wziełem przedłużacz i stary odkurzacz podłączyłem go na ogrudku i wrzuciłem tam cyrkoblitze pierw było słychać latanie w srodku odkurzacza a potem ładne bum

Opublikowano

oryginalny Circoblitz jest z TROPIC'a i radze je tylko od nich kupowac...

Opublikowano

Orginalny Circoblitz jest z Chin i prawie każdej fabryki fajerwerków, czyli wszystkie Circoblitze. Nie ma wyłączności na rodzaj fajerwerki jakim jest Circoblitz. Podróba byłaby wtedy, gdybyś zrobił samoróbkę, obkleił ją tasiemką z Tropica i próbował sprzedać.

Opublikowano

ja slyszalem ze patent na circoblitza w Polsce ma TROPIC...wiec w tym kontekscie jako jest to ich orginalny wyrob

Opublikowano

Ale najlepszego i to ma hestia !!!!!
Ten duży , to dość , że wysoko leci , to jeszcze może szybe wybić , a na końcu ładne booooooom :!: :!: :!:

Opublikowano

osobiście jak ja słysze "circoblitz" to kojarzy mi sie tylko z Tropic'iem.
a jak raz miałem okazje porownać ichnie z Hestiowymi to musze powidzieć że dalej kupuje od Tropica... ponad to oni mają aż 4 rożne rodzaje - link: http://www.tropic.pl/rakiety.php?pro=335#podzial

Opublikowano

To się ciesz!heh :twisted: U mnie właśnie ceny cyrkoblitzów windują jak coś średnia cena 2.50 -3 zł

Opublikowano

Zalezy jakiej firmy Hestia ma chyba najlepsze cyrkoblitze duże ok 2-50

Opublikowano

cyrkoblice są o.k :wink:

Opublikowano

Moim zdaniem najlepsze cyrkoblice maja jorge , ładne efekty a nie sa bardzo drogie

Opublikowano

W tym roku Jorge nie sprowadza cyrkoblic małych.

Opublikowano

Miałem Jorge i byłem bardzo zadowolony. Trzeba jednak bardzo uwazać, raz jeden wystrzelił mi w grupke ludzi(nikomu naszczęście sie nic nie stało) a drugi pół metra od okna na 4 piętrze :???:

Opublikowano

A ja zamówiłem na www.jgs.pl 18 circoblitzów z Tropic'a !! Zobaczymy czy będą dobre !!

Opublikowano

miałem je 3 lata temu bardzo ładne i duże rozpryski czyba dałem za nie 8 zł 6 sztuk

Opublikowano
W tym roku Jorge nie sprowadza cyrkoblic małych.

Chyba sie mylisz u mnie one sa w sklepie Top 10
Opublikowano

Jesli ktos jest z kraka to na ulicy przewuz/2 jest hurtownia tam sa cyrkoblice duze za 5,90 6 sztuk ja zwykle ze 70 na sylwester kupuje

Opublikowano

ja tylko kupuje hukowe i czasem co sie rozpryskujo

Opublikowano

Czy ktoś mógłby odpowiedzieć na moje pytanie?