sainus 0 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Jak dla mnie najlepszymi cyrkoblicami są te z komety , model Crackling Blitz. Wzbija się wysoko z fajnym dzwiękiem a następnie bardzo głośno eksploduje z cracklingiem. Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Śmieszek - jak nazwa śmieszne produkty Może nie które mają dobre ale tak to nie wierze w ich firmę ;P ta wyrzutnie co ja kupiłem ze śmieszka naprawde niezła cena gowna a wyrzutnia jak na cene naprawde dobra! Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Cyrkoblitze są bardzo fajne jak na tą cenę ale mam jedno pytanie co to jest cracling Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 12 Listopada 2006 Miałem takiego fajnego Cricoblitza kupionego na targu za 2,5 zł. ZA taką cene taki piękny efekt. Tego bym się nie spodziwam. Cricoblitz rullez. Cytuj
?uk 2 0 Opublikowano 13 Listopada 2006 ostatnio wziełem przedłużacz i stary odkurzacz podłączyłem go na ogrudku i wrzuciłem tam cyrkoblitze pierw było słychać latanie w srodku odkurzacza a potem ładne bum Cytuj
pirofan 0 Opublikowano 15 Listopada 2006 oryginalny Circoblitz jest z TROPIC'a i radze je tylko od nich kupowac... Cytuj
mantis 433 Autor Opublikowano 15 Listopada 2006 Orginalny Circoblitz jest z Chin i prawie każdej fabryki fajerwerków, czyli wszystkie Circoblitze. Nie ma wyłączności na rodzaj fajerwerki jakim jest Circoblitz. Podróba byłaby wtedy, gdybyś zrobił samoróbkę, obkleił ją tasiemką z Tropica i próbował sprzedać. Cytuj
pirofan 0 Opublikowano 15 Listopada 2006 ja slyszalem ze patent na circoblitza w Polsce ma TROPIC...wiec w tym kontekscie jako jest to ich orginalny wyrob Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 15 Listopada 2006 Ale najlepszego i to ma hestia !!!!!Ten duży , to dość , że wysoko leci , to jeszcze może szybe wybić , a na końcu ładne booooooom : : : Cytuj
flame 0 Opublikowano 15 Listopada 2006 osobiście jak ja słysze "circoblitz" to kojarzy mi sie tylko z Tropic'iem.a jak raz miałem okazje porownać ichnie z Hestiowymi to musze powidzieć że dalej kupuje od Tropica... ponad to oni mają aż 4 rożne rodzaje - link: http://www.tropic.pl/rakiety.php?pro=335#podzial Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 22 Listopada 2006 To się ciesz!heh :twisted: U mnie właśnie ceny cyrkoblitzów windują jak coś średnia cena 2.50 -3 zł Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zalezy jakiej firmy Hestia ma chyba najlepsze cyrkoblitze duże ok 2-50 Cytuj
Piter-Petarda 0 Opublikowano 30 Listopada 2006 Moim zdaniem najlepsze cyrkoblice maja jorge , ładne efekty a nie sa bardzo drogie Cytuj
matejson 0 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Miałem Jorge i byłem bardzo zadowolony. Trzeba jednak bardzo uwazać, raz jeden wystrzelił mi w grupke ludzi(nikomu naszczęście sie nic nie stało) a drugi pół metra od okna na 4 piętrze :???: Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 2 Grudnia 2006 A ja zamówiłem na www.jgs.pl 18 circoblitzów z Tropic'a !! Zobaczymy czy będą dobre !! Cytuj
mantis 433 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2006 Jeśli chcecie widzieć jak wyglądał Flying Pedro, to pozwolę zapożyczyć link Matejsona:http://img.photobucket.com/albums/v151/matejson/DSCN0866.jpg Cytuj
?uk 2 0 Opublikowano 3 Grudnia 2006 miałem je 3 lata temu bardzo ładne i duże rozpryski czyba dałem za nie 8 zł 6 sztuk Cytuj
ZIP 0 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Witam.Czy opłaca się kupować Cirkoblitz KOMETY?http://www.artbron.pl/index.php?a=opis&...;kt=&id=279 Cytuj
Piter-Petarda 0 Opublikowano 5 Grudnia 2006 W tym roku Jorge nie sprowadza cyrkoblic małych. Chyba sie mylisz u mnie one sa w sklepie Top 10 Cytuj
Urwis 0 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Jesli ktos jest z kraka to na ulicy przewuz/2 jest hurtownia tam sa cyrkoblice duze za 5,90 6 sztuk ja zwykle ze 70 na sylwester kupuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi