Piter-Petarda 0 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Niektórzy moi koledzy myślą ,że ta strzałka wskazuje ziemię :lol: U mnie 10 latki też tak myślą , ale im powiedziałem że strzałka nie wskazuje ziemi Cytuj
Dako 1 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Ja miałem 4 cyrkoblice duże były z Hestii nazywały sie Superblitz efekt ładny kupiłem je za 3zł sztuka na bazarze:P Cytuj
saper 0 Opublikowano 13 Stycznia 2007 O no to widze że nie jestem jedynym któremu cyrkoblitz Tropica zaczął wirować jak bączek na ziemi a potem wybuchł a ja odpalałem dużego cyrkoblitza i stałem 5m od niego to mnie trochę ogłuszył.ps.Na 12 to 2 mi wybuchły na ziemi. Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Ja miałem 18 cyrkoblitzów dużych z jorga i każdy mi wyleciał w górę i prawie każdy wybuchł oprócz jednego wyleciał w góre i tyle :oops: Cytuj
toby 0 Opublikowano 19 Stycznia 2007 ja mialem inna bardzo dziwna "przygode" z cyrkoblitzami : kupilem cyrkoblitze i poszedlem ja odpalic, postawilem strzalka do gory, zapalilem lont, i normalnie to powinna sie zakrecic , a zniej wylecialo kilka (2-3) kuleczek takich jak od rzymskiego ognia Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Witam, to mój pierwszy post, a wracając do rzeczy, to ja jestem wielkim fanem circoblitz'ów, już jak miałem 7 lat to mój starszy brat kupił sobie jedną paczkę takich " walców " i dał mi jednego. Na początku bałem się tego :mrgreen: , ale potem, odpaliłem go i było extra, teraz kupuje je co roku, po 2,3 paczki i strzelam z kumplami. W Sylwestra 2006-2007, wrzuciłem takiego jednego Circoblitz'a do śmietnika, (takiego okrągłego) jak rąbneło, to był taki huk wielki, a ten cały rozprysk co miał wybuchnąć w powietrzu, to wytrysnął z kibla jak z armaty :shock: Cytuj
Fear 0 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 wrzuciłem takiego jednego Circoblitz'a do śmietnika, (takiego okrągłego) jak rąbneło, to był taki huk wielki, a ten cały rozprysk co miał wybuchnąć w powietrzu, to wytrysnął z kibla jak z armaty :shock: :mrgreen: :shock: :mrgreen: :shock: :mrgreen: powiedz mi czy kibel to dla ciebie śmietnik? jak tak to dużo masz tych kibli na polu ło! Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Pioter nie ma się czym chwalić, że niszczysz własność miasta :???: Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 No wiem, ale to było jeden raz. ( i nic się nie zniszczyło, tylko kilka butelek szklanych, plastikowych i jakieś inne śmieci zostały zmielone na proszek(serio) ) a co do tych śmietników to mam takie pole z boiskami i tam jest ich z 20.... Cytuj
Fear 0 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Pioter lepiej cyrkoblice daj do rurki od trzepaka, lepszy efekt Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 1 Września 2007 Heh, no raczej nie, bo to by było (trochę) niebezpieczne :shock: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 1 Września 2007 lepiej nie kombinować. Chcesz mieć ładny efekt na niebie. Czy zagrożenie dla ciebie :???: Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 2 Września 2007 No właśnie, lepiej tego nie próbować ( Fear nieobraź się, ale nie skorzystam z Twojej " trzepakowej " propozycji ) :mrgreen: Cytuj
Fear 0 Opublikowano 2 Września 2007 pewnie, że się nie obraże, bo może mnie źle zorzumiałeś ale ja mówiłem o pionowej rurce, a nie poziomej, wtedy było by niebezpieczeństwo :???: Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 2 Września 2007 W statywie nie ma sensu puszczać circoblitza , ponieważ może o coś zachaczyć i zmienić tor lotu :o , a to może być bardzo niebezpieczne , najlepiej puszczać circoblitze przed północą na równej powierzchni. Cytuj
Fear 0 Opublikowano 2 Września 2007 ja kiedyś odpalałem cyrkoblice z takiej rurki pionowej i nic nie zmieniło kieunku lotu, ba nawet lepiej poleciała dlatego taki dałem opis :o Cytuj
mantis 433 Autor Opublikowano 2 Września 2007 Po co wogóle odpalać z rurek? Na równym asfalcie wszystko jest OK. Ostatnio mam lipę, bo rodzicę zabraniają mi strzelania (za wyjątkiem Sylwestra). Co sobie kupię na odpuście to musi poczkać do 31 grudnia. Dlatego w Cyrkoblitze ostatnio nie zbyt często się zaopatruję. Pewnie teraz będę dawał fontannami Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 2 Września 2007 z kawałkiem asfaltu musisz chodzić Neodo....proste....xD,a co do cyrkoblic to ja nic nie kombinuje tylko z równej powierzchni odpalam Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 4 Września 2007 Ogólnie mówiąc, te Circoblitz'e są bardzo niebezpieczne. Czasami, jak się je położy nawet na gładkiej powierzchni, to często leci po skosie... Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 4 Września 2007 Dla tego pisze żebys stał od niego w odległości ok.15 m ale wtedy byś wiele nie zobaczył ani nie sfilmował Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 4 Września 2007 PS: Skąd sobie znależliście takie obrazki do avatarów, są inne niz kiedyś....... Witus im takie zrobił, poproś go ładnie to może i ty bedziesz miał Sorry że nie do tematu... Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 4 Września 2007 Dla tego pisze żebys stał od niego w odległości ok.15 m ale wtedy byś wiele nie zobaczył ani nie sfilmował mateo coś ty 15m to nie jest wcale dużo. uwierz mi. Lepiej stać nawet trochę jeszcze dalej. Lecz większość ludzi lekceważy bezpieczeństwo (niestety :???: ) Film z tej odległości na pewno dobrze by wyszedł. Cytuj
Gość PaulWinter Opublikowano 22 Grudnia 2007 Ja osobiście jestem troche uprzedzony do nich. Kupiłem kiedyś taką małą Crycoblitze, normalnie postawiłem i odpaliłem. Miałem szczęście że nie poleciała w moim kierunku, bo zdążyłem dosłownie sie odwrócić i zrobić jeden krok (w szybkim tempie). Poza tym troche nierówno latają. Kupiłem na JGS 6szt. i przy odpalaniu stwierdziłem że stwarzają zbyt duże zagrożenie dla budynków (jeśli odpala się je w terenie nawet mało zabudowanym). Cytuj
PaulWinter 2 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Może i tak, ale wiesz... ja raczej nie chce tak ryzykować.Ale oczywiście (jak zdecydowana większość) jestem bardzo pozytywnie zaskoczonych ich możliwościami w stosunku do ceny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi