Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Niektórzy moi koledzy myślą ,że ta strzałka wskazuje ziemię :lol:

U mnie 10 latki też tak myślą , ale im powiedziałem że strzałka nie wskazuje ziemi
  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja miałem 4 cyrkoblice duże były z Hestii nazywały sie Superblitz efekt ładny kupiłem je za 3zł sztuka na bazarze:P

Opublikowano

O no to widze że nie jestem jedynym któremu cyrkoblitz Tropica zaczął wirować jak bączek na ziemi a potem wybuchł a ja odpalałem dużego cyrkoblitza i stałem 5m od niego to mnie trochę ogłuszył.
ps.Na 12 to 2 mi wybuchły na ziemi.

Opublikowano

Ja miałem 18 cyrkoblitzów dużych z jorga i każdy mi wyleciał w górę i prawie każdy wybuchł oprócz jednego :( wyleciał w góre i tyle :oops:

Opublikowano

ja mialem inna bardzo dziwna "przygode" z cyrkoblitzami : kupilem cyrkoblitze i poszedlem ja odpalic, postawilem strzalka do gory, zapalilem lont, i normalnie to powinna sie zakrecic , a zniej wylecialo kilka (2-3) kuleczek takich jak od rzymskiego ognia :D

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam, to mój pierwszy post, a wracając do rzeczy, to ja jestem wielkim fanem circoblitz'ów, już jak miałem 7 lat to mój starszy brat kupił sobie jedną paczkę takich " walców " i dał mi jednego. Na początku bałem się tego :mrgreen: , ale potem, odpaliłem go i było extra, teraz kupuje je co roku, po 2,3 paczki i strzelam z kumplami. W Sylwestra 2006-2007, wrzuciłem takiego jednego Circoblitz'a do śmietnika, (takiego okrągłego) jak rąbneło, to był taki huk wielki, a ten cały rozprysk co miał wybuchnąć w powietrzu, to wytrysnął z kibla jak z armaty :shock:

Opublikowano
wrzuciłem takiego jednego Circoblitz'a do śmietnika, (takiego okrągłego) jak rąbneło, to był taki huk wielki, a ten cały rozprysk co miał wybuchnąć w powietrzu, to wytrysnął z kibla jak z armaty :shock: :mrgreen: :shock: :mrgreen: :shock: :mrgreen:

powiedz mi czy kibel to dla ciebie śmietnik? jak tak to dużo masz tych kibli na polu :)
ło!
Opublikowano

Pioter nie ma się czym chwalić, że niszczysz własność miasta :???:

Opublikowano

No wiem, ale to było jeden raz. ( i nic się nie zniszczyło, tylko kilka butelek szklanych, plastikowych i jakieś inne śmieci zostały zmielone na proszek(serio) ) a co do tych śmietników to mam takie pole z boiskami i tam jest ich z 20....

Opublikowano

Pioter lepiej cyrkoblice daj do rurki od trzepaka, lepszy efekt :)

Opublikowano

Heh, no raczej nie, bo to by było (trochę) niebezpieczne :shock:

Opublikowano

lepiej nie kombinować. Chcesz mieć ładny efekt na niebie. Czy zagrożenie dla ciebie :???:

Opublikowano

No właśnie, lepiej tego nie próbować ( Fear nieobraź się, ale nie skorzystam z Twojej " trzepakowej " propozycji ) :mrgreen:

Opublikowano

pewnie, że się nie obraże, bo może mnie źle zorzumiałeś ale ja mówiłem o pionowej rurce, a nie poziomej, wtedy było by niebezpieczeństwo :???:

Opublikowano

W statywie nie ma sensu puszczać circoblitza , ponieważ może o coś zachaczyć i zmienić tor lotu :o , a to może być bardzo niebezpieczne , najlepiej puszczać circoblitze przed północą na równej powierzchni.

Opublikowano

ja kiedyś odpalałem cyrkoblice z takiej rurki pionowej i nic nie zmieniło kieunku lotu, ba nawet lepiej poleciała dlatego taki dałem opis :o

Opublikowano

Po co wogóle odpalać z rurek? Na równym asfalcie wszystko jest OK. Ostatnio mam lipę, bo rodzicę zabraniają mi strzelania (za wyjątkiem Sylwestra). Co sobie kupię na odpuście to musi poczkać do 31 grudnia. Dlatego w Cyrkoblitze ostatnio nie zbyt często się zaopatruję. Pewnie teraz będę dawał fontannami :D

Opublikowano

z kawałkiem asfaltu musisz chodzić Neodo....proste....xD,a co do cyrkoblic to ja nic nie kombinuje tylko z równej powierzchni odpalam :P

Opublikowano

Ogólnie mówiąc, te Circoblitz'e są bardzo niebezpieczne. Czasami, jak się je położy nawet na gładkiej powierzchni, to często leci po skosie...

Opublikowano

Dla tego pisze żebys stał od niego w odległości ok.15 m :D ale wtedy byś wiele nie zobaczył ani nie sfilmował :D

Opublikowano
PS: Skąd sobie znależliście takie obrazki do avatarów, są inne niz kiedyś.......

Witus im takie zrobił, poproś go ładnie to może i ty bedziesz miał ;)
Sorry że nie do tematu...
Opublikowano
Dla tego pisze żebys stał od niego w odległości ok.15 m :D ale wtedy byś wiele nie zobaczył ani nie sfilmował :D

mateo coś ty 15m to nie jest wcale dużo. uwierz mi.

Lepiej stać nawet trochę jeszcze dalej. Lecz większość ludzi lekceważy bezpieczeństwo (niestety :???: ) Film z tej odległości na pewno dobrze by wyszedł.
  • 3 miesiące temu...
Gość PaulWinter
Opublikowano

Ja osobiście jestem troche uprzedzony do nich. Kupiłem kiedyś taką małą Crycoblitze, normalnie postawiłem i odpaliłem. Miałem szczęście że nie poleciała w moim kierunku, bo zdążyłem dosłownie sie odwrócić i zrobić jeden krok (w szybkim tempie).
Poza tym troche nierówno latają. Kupiłem na JGS 6szt. i przy odpalaniu stwierdziłem że stwarzają zbyt duże zagrożenie dla budynków (jeśli odpala się je w terenie nawet mało zabudowanym).

Opublikowano

To właśnie jest w nich najfajniejsze :mrgreen:

Opublikowano

Może i tak, ale wiesz... ja raczej nie chce tak ryzykować.
Ale oczywiście (jak zdecydowana większość) jestem bardzo pozytywnie zaskoczonych ich możliwościami w stosunku do ceny.