Skocz do zawartości
  • 0

jakie najlepsze?

Które wybrać?  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1.

• Speed IV
      13
    • Cassiopeia
      4
    • Voo-Doo
      1
    • Apollo
      5
    • Jupiter (nie chodzi o zestaw z biedry)
      0

Pytanie

Opublikowano

jakie rakiety są najlepsze? Mile widziane komentarze :)
#edit: prosze żeby któryś z modów edytował tą ankietę (bo biorę speed IV) opcje będą takie:
a)thunder
b)diabolo (jak tak to jakie?)

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Zdecydowanie Speed 4, efekt jest świetny, apollo też były dobre ale no droższe, ja na twoim miejscu brałbym Speedy.

• 0
Opublikowano

To są zupełnie inne klasy.
To tak jakbym się pytał czy lepsze jest saturn missles czy new generation.
Jak masz więcej kasy to bierz apollo. Jak masz mniej to polecam voo doo.
Z pozostałych dobre są rakiety Cassiopea.

• 0
Opublikowano

Jak masz kasy dużo to weź JR21 ( Apollo ) . Sam miałem te rakiety . One nie tylko wyglądają masywnie , ale mają przepiękne efekty .

• 0
Opublikowano

Apollo,Jupiter,Speed IV poprostu polecam przepiękne efekty lecą bardzo wysoko ocena wszystkich 8+/10 są drogie ale warto kupić

• 0
Opublikowano

Nie dla JR21 Apollo! Strata kasy. Zdecydowanie lepiej kupić Cassiopeie lub Speed IV.

• 0
Opublikowano

pj. patryk : widziałem na twoich filmach na YT apollo i wypadły chyba całkiem nieźle czyż nie? :) fajne mieniące się peonie miały :grin:

• 0
Opublikowano

moim zdaniem najlepsze są casjopeje za rok kupie 3 paczki tych rakiet poniewaz uwielbim efekt złotego deszczu więc casjopeje są zdecydowanie lepsze od tych wszystkich :mrgreen: :razz:

• 0
Opublikowano

Ja wybrał bym tak:

Jeśli chcesz jakieś tańsze dobre rakietki to bierz voo doo, a jeśli chcesz z tych droższych najlepsze to bierz Speedy 4 sam miałem dwa lata temu i efekty były naprawdę piękne :wink:I tak tez wybrałem w ankiecie

• 0
Opublikowano

Bierz Speed IV ... ;) zresztą każdy ma inny gust...

• 0
Opublikowano

Odświeżam...
Niech jakiś mod zedytuje ankiete i doda opcje podane w pierwszym poście. Pilne.

• 0
Opublikowano

Weź Diabolo jr8(te największe)kosztują ok 12,80 za 12 rakiet.Bardzo duże ładne rozpryski.Miałem je na tego sylwka i żałuje że nie kupiłem więcej.Za taką cene warto.Ocena 10/10 . :cool: