FireMan 0 Opublikowano 8 Lutego 2008 Witam.Temat/post jest napisany inaczej niż to jest wymagane , gdyż nie posiadam informacji i zostałoby dużo pustych pól.Ostatnie byłem w Jastrzębiu Z.W jednym miejscu znalazłem dosyć dziwnego motylka.Duży , plastikowy.Ma ktoś o nim jakieś dokładniejsze informację , gdzie go można kupić , pozornie wydaję się byc warty zakupu. Cytuj
Ronaldinho 0 Opublikowano 8 Lutego 2008 On jest chyba z tego zestawu pirotechnicznego z Obi czy tam Ikea dokładnie to nie pamiętam.Reklamowano go w telewizji, były tam jeszcze rakiety cały zestaw kosztował chyba 29,99. Cytuj
kometa 0 Opublikowano 9 Lutego 2008 Tak ten motylek razem z zestawem był w reklamie (chyba w tesco). Sam jestem ciekaw jaki ma efekt.Wygląda na to że to będzie jakiś kolorowy wir lecz z tego co widać na zdięciu to brak detonacji Cytuj
MichalWWA 0 Opublikowano 30 Października 2009 Były do kupienia w obi. Firma Keller (Niemiecka - a wiadomo ze niemieckie fajerwerki to dno) Wg mnie 100x gorsze od cyrkoblitz jorga czy triplexa. Filmik: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi