look 0 Opublikowano 19 Grudnia 2012 czy te które przedstawiłeś na zdjęciu mają na końcu huk ??Także mam z BF i są takie same jak na zdj. :)/> No u mnie huku nie ma, ta paczka jest identyczna co wcześniejsza Ja to mam zawsze pecha. PS. Ciekawe czy R20072 Perfect w ogóle wystrzelą, kupiłem je razem z Kamikadze i starczyło jeszcze na JW07 Mars Cytuj
KaMMiL 25 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Muszę się zgodzić te na nowych przepisach nie mają strzału na końcu. Cytuj
Bandit123 4 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Odpaliłem 2 sztuki w święta i jest tak jak było dawniej czyli fajny, mały motyl ze strzałem Może to zależy kto na jaką partię trafił Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 3 Maja 2013 Potwierdzam, nie jest to żadna wada, po prostu nowa wersja jest niestety bez huku. Cytuj
CinQuXs 0 Opublikowano 30 Listopada 2014 Totalna klapa... z przyzwyczajenia jeszcze do małych kamikadze tych ze strzałem kupiłem w tym roku 2 paczki. Motyl niby ładny, wznosi się wysoko tylko te już nie mają huku, tak zje*ać dobrego motylka... szkoda gadać. Zdecydowanie nie polecam. Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 30 Listopada 2014 Wczoraj odpaliłem.Byłem pewien że wystrzeli, nie wystrzelił. Myślałem że wadliwy, ale 2 następne też nie wystrzeliły. Spieprzyli fajnego motyla. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 30 Listopada 2014 zamówiłem na fm paczke ich jak nie będa strzelać to sie wkurze... Cytuj
CinQuXs 0 Opublikowano 30 Listopada 2014 zamówiłem na fm paczke ich jak nie będa strzelać to sie wkurze... no ja mam właśnie z FM te 2 paczki...za te 18 zł już bym wolał kupić więcej cyrkoblitzów do zabawy lub jakąś małą wyrzutnię. Cytuj
Crazy monster 100 2 Opublikowano 30 Lipca 2017 Te motylki są bardzo fajne.Wysoko lecą z zielonym światłem.Moja ocena to 4+/10. Polecam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi