firawerkoman 7 Opublikowano 24 Lutego 2008 Kiedyś przeczytałem na tym forum pomysł jednego z użytkowników o tzw. Zeszycie Fajerwerkowym. Ja już taki założyłem. Są w nim moje ,,plany pokazu" ,,co i kiedy strzelałem jak mi się podobało" ,,mój ulubiony efekt (zdjęcie)" ,,mój stuff 07/08" itd. itp.Można w nim sprawdzić co i jaki miało efekt, kiedy strzelałem, później gdy przychodzi skompletować stuff można sprawdzić czy dany produkt mi się podoba.Co o takim zeszycie sądzicie :?: -----------------------------------Podkreślam ten pomysł nie jest w 100% mój. Ja go tylko udoskonaliłem :razz: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 24 Lutego 2008 Ja także założyłem swój zeszyt. On odnosi sie tylko do mojego sylwestrowego pokazu 2008/2009. Są tam plany co kupić, jak dane produkty mają strzelać i jak długo itp. Cytuj
Jimie 0 Opublikowano 24 Lutego 2008 A ja użyłem prostego programiku pod nazwą notatnik i wszystko mam w jednym folderze Kilka różnych stuffów, oraz to co jest jeszcze ewentualnie godne uwagi Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 25 Lutego 2008 Ja również mam notatnik a dok. folder z zdjęciami i planami, zeszytu nie chce mi się zakładać ;p A tak to czasem se zajrzę do tego folderu i wpisuje plany, dodaje zdjęcia, ale to raczej jak już będzie sezon czyli gdzieś od listopada Cytuj
Achtung111 0 Opublikowano 25 Lutego 2008 Ja mam takie coś już od 3 lat! To jest fajna rzecz bo zawsze zapisuje sobie moje plany co kupię: potem w innym dziale (bo tak sobie podzieliłem ) co miałem ostatecznie (zapisuje dopiero po sylwku) i na końcu to co mi się podobało z tego co mialem i co prawdopodobnie kupie za rok.Mam tam też rożne propozycje stuffów (tzw. plany) i zliczam sobie plusy i minusy (cena, jakość i ilość strzałów ) i wybieram co się najbardziej opłaca ITP> ITD Cytuj
Tele 0 Opublikowano 25 Lutego 2008 Ooo ! Już dawno mam coś takiego ... w prawdzie jak dołączyłem do tego forum. Bardzo się przydaje jak jedziemy na zakupy to tylko do kieszeni i jak jesteśmy obok fajerwerków tylko wyciągnąć i ładować do koszyka :twisted: . Oto skanki 1 . Okładka :http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d21a1a4f1384ebc0.html2. Spis treści :http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...ac268afa02.html Cytuj
adam 0 Opublikowano 25 Lutego 2008 oooooooo Tele super piszesz!! :lol:Ja tez mam takie coś później wam dam fotki.PJ: Ty też super piszesz.. :shock: Cytuj
Tele 0 Opublikowano 25 Lutego 2008 Pirotechnika to wolna sprawa , a nie dyktando czy lekcja polskiego . Nigdy nie byłem dobry z ortografi ... . Dla mnie to ważniejsze niż błędy w pisownie ... ale troche racji masz . A nastempnym razem to takie uwagi to na PW ok. ? Cytuj
Zawdi 0 Opublikowano 30 Marca 2008 :mrgreen: hehe ja tam nie patrze na to kto jak pisze.. ja tez mialem juz od dawna w planie taki zeszyt zalozyc ale nigdy mi sie nie chcialo isc do sklepu kupic... :lol: i zawsze na kartkach pisalem a one z kolei mi sie zawsze gdzies gubia heh, ale poszukam moze mam jeszcze jakis zeszyt to sobie zaloze, bo faktycznie sie przyda :smile: Cytuj
sewer1412 0 Opublikowano 29 Grudnia 2008 oooooooo Tele super piszesz!! :lol: To jeszcze nic! Mój kolega z klasy napisze 2-3 wyrazy i jednej linijce zeszytu : :grin: To dopiero są woły i trudno (nawet bardzo) przeczytać. Ale koniec off topu. Też muszę sobie załozyć taki zeszyt w przyszłym roku na sylwestra 09/10 :mrgreen: Fajny pomysł :o Cytuj
kraszak 0 Opublikowano 29 Grudnia 2008 To jeszcze nic ja znam ludzi którzy piszą że przez rz ale zeby nie było offtopu to powiem ze też mam taki zeszycik i pisze jaki mam stuff,co i kiedy puścić i plan mojego trawnika z wyznaczonymi miejscami na fajerwerki Cytuj
mantis 433 Opublikowano 5 Listopada 2009 Prowadziłem kiedyś zeszyt wszystkich zakupionych fajerwerków od roku 2003 do 2005. Wszystko w formie tabelki:okazja zakupu | miejsce | datailość | symbol | nazwa artykułu | opis | cena za sztukę | cena za wszystkieDodatkowo z tyłu zeszytu wypisywałem najważniejsze fajerwerki w stuffie na dany rok.Zeszytu już nie ma. Nie chciało mi się już go prowadzić. Każdy zakup zobowiązywał mnie do tej czasochłonnej czynności, którą z czasem przestałem lubić Przydał się na rozpałkę ogniska . Cytuj
Mlody 0 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Ale tu mi sie to lepiej prowadzi. Dodaje jeszcze zdjęcia linki itd więc w wordzie mi poprostu wygodnieja po drugie nie umiem podsumowywac w exelu : / Cytuj
Karolcia11 3 Opublikowano 29 Września 2011 Ja sobie coś takiego założę. Będę pisał co miałem w stuffie itd. Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 2 Października 2011 Mam coś bardzo podobnego tylko, że zamiast zeszytu mam teczke i są tam rachunki, paragony takie tam dotyczące pirotechniki, mam też pojedyncze kartki z opisami wyrzytni: cena, symbol i czy mi się podobała. Dodatkowo trzymam tak projekty skrzynek stojaków itp. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 3 Października 2011 Bardzo dobry pomysł ale może ręka boleć od wpisywania np stuffu za 1.200zł xD ja założę swój zeszyt w Grudniu Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 14 Października 2013 Też posiadam swój zeszycik, zapisuje w nim plany dotyczące stuffów, oceny poszczególnych fajerwerków, plany i wrażenia. Bardzo fajna rzecz. Polecam wszystkim którzy jeszcze go nie mają. JacuQM Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi