Mam parę pytań tak jak w temacie 1) Jak zrobić dobry stojak na duże rakiety (np. cassiopeja) i jak powinien wyglądać? Piszcie wszystko jaka długoś rurki , średnica itp 2) Jak przymocować wyrzutnię kątową ? Tak żeby się nie przewróciła 3) (najważniejsze) Jak zamocować duży rzymniak typu bazooki ? Tak żeby strzelał prosto i się nie przewrócił. Myślałem o dużej i ciężkiej metalowej rurze którą wbiłbym w ziemie i do niej wsadził bazooke a luzy pomiędzy wyprzałbym pianką do mocowań (taką jak na budowach bo akurat taką mam ;P) lub po prostu klinami z drewna Co o tym myślicie?
Pytanie
Achtung111 0
Mam parę pytań tak jak w temacie
1) Jak zrobić dobry stojak na duże rakiety (np. cassiopeja) i jak powinien wyglądać? Piszcie wszystko jaka długoś rurki , średnica itp
2) Jak przymocować wyrzutnię kątową ? Tak żeby się nie przewróciła
3) (najważniejsze) Jak zamocować duży rzymniak typu bazooki ? Tak żeby strzelał prosto i się nie przewrócił.
Myślałem o dużej i ciężkiej metalowej rurze którą wbiłbym w ziemie i do niej wsadził bazooke a luzy pomiędzy wyprzałbym pianką do mocowań (taką jak na budowach bo akurat taką mam ;P) lub po prostu klinami z drewna
Co o tym myślicie?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi