domin839 2 Opublikowano 29 Września 2012 Po co taki gigant ? Aż tyle ss i min będziesz miał ? Przecież niedawno dawałeś zdjęcia innych stojaków pod ss ? Ile ty sekwencji i z jaką ilością ss i min chcesz zrobić ? Co do wykonania bardzo ładne, na tuty też może być Cytuj
capensis 12 Opublikowano 29 Września 2012 trochę na zaś zrobiłem , bo nie zawsze będę z 3 miejsc odpalal tak jak w tym roku , SS / min będzie koło 100-120szt sekwencji kilka krótkich , pierwsza mieszana z bombkami Cytuj
The-Piroman 0 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Cześć przedstawiam wam mój stojak na rury 2". I tu jest moje pytanie czy te rury po bokach nie są za bardzo pod kątem ? Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Oglądając ten temat naszła mnie wena więc postanowiłem trochę pobudować Stojak na 8 rakiet : Stojak na 18 rzymskich ogni : Nie długo dojdzie stojak na 4-6 moździerze Cytuj
glosal 0 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Do tego stojaka na rakiety powinienes dodać jakąs podstawke z dziurami gdzie wstawisz rakiety, bo bedą latać na boki tzn. tak jakby wisieć. A no i jakies poprzeczki bo ci sie rozjedzie na boki. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Moje stojaki w fazie powstawania w tajemnicy robie równiez 5 stojaków na ss z regulowanymi kątami. Foto ss wkrótce Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Do tego stojaka na rakiety powinienes dodać jakąs podstawke z dziurami gdzie wstawisz rakiety, bo bedą latać na boki tzn. tak jakby wisieć. A no i jakies poprzeczki bo ci sie rozjedzie na boki. Spokojnie wszystko jest w fazie produkcji takie detale zostaną dopracowane. A jeśli chodzi o poprzeczki to raczej nic nie powinno się "rozjechać" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi