Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JW10 Jaguar

c999ec17d7714d55m.jpg cfb581b1f1502bb7m.jpg

Kod: JW10
Nazwa: Jaguar
Ilość strzałów: 7
Kaliber: 26mm
Efekt: SILVER ROTATING TO SMALL CHRYSANTHEMUM
Cena hurtowa: 12,50 zł
Film: http://pl.youtube.com/watch?v=lj0234WeXlM

Miałem tą stosunkowo małą wyrzutnię na sylwestra. Pozytywnie mnie zaskoczyła :wink: Siedem, dość dynamicznych i zwariowanych strzałów o efekcie cracklingu bardzo ładnie prezentowało się na niebie. Jak na tą cenę polecam tą wyrzutnię, bo warto ją kupić.

Opublikowano

Miałem przyjemność odpalać tą baterię na Sylwka 2006/2007. Zwariowane komety są dużym plusem, gdyż są rzadko spotykanym efektem. Dźwięk, który wydają w locie przypomina rakietę samonaprowadzającą z gier komputerowych. Już przy pierwszej komecie wzrósł entuzjazm widzów podczas mojego Sylwka. Do tego jeszcze jeden z moich ulubionych rodzai rozprysków - cracling. Przy cenie hurtowej 12,50zł pozostaje mi polecić ten wyrób w 100%.

Film z mojego repertuaru
http://www.videofireworks.pl/z/50/JW10_Jaguar/

Opublikowano

Ja także posiadałem ta wyrzutnie (2 lata temu) i faktycznie wtedy bardzo mi się spodobała, ale może dlatego bo była jedną z większych. Bo teraz po minionym sylwestrze biorąc pod uwagę małą ilość strzałów i tylko jeden efekt za 13zł, to staje się średnia. Już lepiej kupić wyrzutnię mars, czy kasjopeja a nawet uran. Niestety nie jest zbytnio opłacalna co do swoich efektów. Moja ocena 6/10

Opublikowano

Kupiłęm kiedyś tą wyrzutnie ,w celu pozyskania z niej składników.
Nie wiedziałem , że ma ona takie piękne efekty - piękny , gęsty cracling.
W tym roku przyinwestuję w nią.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Efekt nawet fajny ale trochę mało strzałów bo tyko 7. Ale jak za tą cenę to sie opłaca. Kupie na następnego sylwka. moja ocena 8/10 :smile:

• 1 rok później...
Opublikowano

Wyrzutnia po prostu CUDO !
Piękne duże wiry,a na koniec niesamowicie ogromny efekt gęstego pięknego cracklingu,a na dodatek wyrzutnia jest na nowych unijnych przepisach :)
Moja ocena: 10/10

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pomimo swoich niewielkich gabarytów, JW10 jest jedną z moich ulubionych wyrzutni. Jaguarem strzelałem dopiero dwa razy, jednak kolejna wyrzutnia już czeka na swój czas. Niska cena w połączeniu z bardzo ciekawym efektem sprawia, że mogę tę wyrzutnię ocenić na 10/10 i to z czystym sumieniem.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Miałem tą kostkę rok temu, efekt bardzo ładny ale pociski leciały dość nisko.

Opublikowano

Również miałem Jaguara na ubiegłego sylwestra (2 szt.) i potwierdzam - pociski lecą strasznie nisko. Produkt lepiej odpalać w większej odległości od zabudowań / drzew, zwłaszcza, że efekt jest bardzo obszerny (i przy oazji przepięęękny ;))

• 6 lat później...
Opublikowano

Bardzo fajna kostka, dostałem ją w gratisie więc dużo od niej nie wymagałem ;)