witus 0 Opublikowano 28 Lutego 2008 JW10 Jaguar Kod: JW10Nazwa: JaguarIlość strzałów: 7Kaliber: 26mmEfekt: SILVER ROTATING TO SMALL CHRYSANTHEMUMCena hurtowa: 12,50 złFilm: http://pl.youtube.com/watch?v=lj0234WeXlMMiałem tą stosunkowo małą wyrzutnię na sylwestra. Pozytywnie mnie zaskoczyła Siedem, dość dynamicznych i zwariowanych strzałów o efekcie cracklingu bardzo ładnie prezentowało się na niebie. Jak na tą cenę polecam tą wyrzutnię, bo warto ją kupić. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 28 Lutego 2008 Miałem przyjemność odpalać tą baterię na Sylwka 2006/2007. Zwariowane komety są dużym plusem, gdyż są rzadko spotykanym efektem. Dźwięk, który wydają w locie przypomina rakietę samonaprowadzającą z gier komputerowych. Już przy pierwszej komecie wzrósł entuzjazm widzów podczas mojego Sylwka. Do tego jeszcze jeden z moich ulubionych rodzai rozprysków - cracling. Przy cenie hurtowej 12,50zł pozostaje mi polecić ten wyrób w 100%.Film z mojego repertuaruhttp://www.videofireworks.pl/z/50/JW10_Jaguar/ Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 28 Lutego 2008 Ja także posiadałem ta wyrzutnie (2 lata temu) i faktycznie wtedy bardzo mi się spodobała, ale może dlatego bo była jedną z większych. Bo teraz po minionym sylwestrze biorąc pod uwagę małą ilość strzałów i tylko jeden efekt za 13zł, to staje się średnia. Już lepiej kupić wyrzutnię mars, czy kasjopeja a nawet uran. Niestety nie jest zbytnio opłacalna co do swoich efektów. Moja ocena 6/10 Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 28 Lutego 2008 Kupiłęm kiedyś tą wyrzutnie ,w celu pozyskania z niej składników.Nie wiedziałem , że ma ona takie piękne efekty - piękny , gęsty cracling.W tym roku przyinwestuję w nią. Cytuj
pawel_27 0 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Efekt nawet fajny ale trochę mało strzałów bo tyko 7. Ale jak za tą cenę to sie opłaca. Kupie na następnego sylwka. moja ocena 8/10 :smile: Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Wyrzutnia po prostu CUDO !Piękne duże wiry,a na koniec niesamowicie ogromny efekt gęstego pięknego cracklingu,a na dodatek wyrzutnia jest na nowych unijnych przepisach Moja ocena: 10/10 Cytuj
gnz87 1 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Pomimo swoich niewielkich gabarytów, JW10 jest jedną z moich ulubionych wyrzutni. Jaguarem strzelałem dopiero dwa razy, jednak kolejna wyrzutnia już czeka na swój czas. Niska cena w połączeniu z bardzo ciekawym efektem sprawia, że mogę tę wyrzutnię ocenić na 10/10 i to z czystym sumieniem. Cytuj
domin839 2 Opublikowano 14 Maja 2011 Miałem tą kostkę rok temu, efekt bardzo ładny ale pociski leciały dość nisko. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 14 Maja 2011 Również miałem Jaguara na ubiegłego sylwestra (2 szt.) i potwierdzam - pociski lecą strasznie nisko. Produkt lepiej odpalać w większej odległości od zabudowań / drzew, zwłaszcza, że efekt jest bardzo obszerny (i przy oazji przepięęękny ) Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Bardzo fajna kostka, dostałem ją w gratisie więc dużo od niej nie wymagałem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi