mpiwowski 182 Opublikowano 12 Marca 2008 Zapraszamy wszystkich chętnych do zarejestrowania się w grze ogame na UNI58 i do dołączenia do naszego forumowego sojuszu fanów fajerwerków. UNI58Nazwa sojusz: PolishFireworksFanTag Sojuszu: PFFŻeby dołączyć do sojuszu trzeba mieć aktywowane konto. Na meila wyślą wam linka w który musicie kliknąć.PS: Wkrótce powstanie strona i forum na temat naszego sojuszu.Zapraszamy Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 12 Marca 2008 już od dawna grałem, ale teraz miałem długą przerwę :mrgreen: Cytuj
Dzin100nikiem 0 Opublikowano 21 Stycznia 2011 jeśli można wiedzieć na ile masz pkt i mniej więcej na jakim poziomie gry jesteś (tzn co możesz budować) Ja gram na uni 65 i mam prawie 11 tys pkt. Grałem w wakacje lecz przestałem i dosłownie 2 tygodnie temu wróciłem do obrabowanego starego konta Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2011 Ta sprawa jest już nieaktualna, nie wyciągajmy starych brudów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi