Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 lata później...
Opublikowano

Wyrzutnia jakoś mnie nie zaskoczyła. Brokat dość szybko znikał i nie było go za dużo, nie wiem może trafiłem na jakąś felerną partię. Jak za tę cenę można znaleźć lepsze kostki z brokatem.

Mój film (zalecam 1080p):

http://www.youtube.com/watch?v=5DyrPHoKC1s

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dostalem ja w gratisie przy zamowieniu na FK i powiem ze kupilbym ja drugi raz, efekt naprawde przepiekny.

Moj film :

Opublikowano

Jakby to powiedział mpiwowski: ,,kaszana"
Za tą cenę beznadziejna wyrzutnia, mało gwiazdek które ledwo co świecą, brokatu prawie nie widać, szybko znika, jedynie finał robi jako takie wrażenie.
Nie polecam, nie kupie już więcej, za tą cene lepiej brać 2x 19sh (np txb592)
ocena 4/10

Opublikowano

Jakby to powiedział mpiwowski: ,,kaszana"
Za tą cenę beznadziejna wyrzutnia, mało gwiazdek które ledwo co świecą, brokatu prawie nie widać, szybko znika, jedynie finał robi jako takie wrażenie.
Nie polecam, nie kupie już więcej, za tą cene lepiej brać 2x 19sh (np txb592)
ocena 4/10

Wiesz ja dostalem ja w gratisie, aczkolwiek spodobala mi sie bardzo i w rozsadnej cenie moglbym ja kupic jeszcze raz. :)
Opublikowano

Ja miałem chyba tą starszą wersję, bo miałem lont zapakowany w srebnym papierku, że tak to nazwę, a jak patrzałem inne to lont był do odpalenia wyrzutni był zapakowany w pomarańczowy papierek :P Miałem też symbol PN-C86061-II a nie CE :P

• 4 lata później...
Opublikowano

Wyrzutnia niestety nie każdemu przypadłaby do gustu.Efekty piękne,ale rozpiętość efektów nie powalała,nie przypominała kalibru 1,2.To co mnie zachwyciło to nieziemski finał.Żeby każda taki finał miała....W sumie mam mieszane uczucia.Wiem jednak,że za 150zł nie bardzo opłaca się ją kupić ;)

Niedługo film!

Opublikowano

Teraz pora na film.Nagrywane z ok.50 metrów(może trochę za daleko).Ta nieznośna mgła dała się we znaki,widać to na filmie :mad:

https://youtu.be/tBJV435uCqo