mpiwowski 182 Opublikowano 15 Marca 2008 Symbol: JW419Nazwa: JW419 GenesisOpis: BLUE DIAMOND IN SILVER & SILVER COCO CRACKLING FLOWER & CHRYSANTHEMUM WILLOW & CRACKLING BOUQUET & GOLDEN REPORTZdjęcie: http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1647Film: http://pl.youtube.com/watch?v=oOK1xlM3CgICena hurtowa: 167złkaliber: 30mmczas: 40sekstrzały: 80PS: Film pochodzi z prezentacji Jorga z 2007 roku Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 15 Marca 2008 Na zakupach miałem dylemat.Miałem wolne 200zł i nie wiedziałem czy kupić tą wyrzutnie , czy nie.Teraz żałuję.Z początku efekt mizerny , ale potem robi się ciekawie.3 różne efekty , ale niestety cena dosyć wysoka.9.5/10 Cytuj
pokepim 0 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Jest spoko dam jak poprzednik 9,5/10 Palmy mi pasuja nie rozumiem czemu jakis typ moze powiedziec ze te palmy nie sa ok.... Cytuj
Mar3kkk 0 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Bardzo ładna. Szybko strzela a co za TYM idzie - robi wrażenie. Według mnie lepsza od tych wszystkich achillesów itp Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Wspaniała wyrzutnia.Gigantyczne i przepiękne rozpryski.Każda z serii zrobiła piorunujące wrażenia.Wyrzutnia jest wyjątkowa,ma bardzo rzadko spotykane efekty.Pierwsze trzy serie niebywałe,czwarta i piąta też z dawką trzeszczących robiących popłoch wierzb.Natomiast takich zaprezentowanych efektów jak w serii szóstej i siódmej nie widziałem nigdy,aż brak słów.Finał trzeszczących gwiazd na całe niebo wbił wszystkich w ziemię.Gorąco polecam tego giganta! Cytuj
FridayBang 0 Opublikowano 17 Listopada 2015 Myślałem że po zmianie przez Jorge z ciągłego ognia na seryjny będzie to zmiana na minus, jednak bardzo się pomyliłem. Przy pokazach na ludziach nowa wersja robi piorunująco większe wrażenie niż poprzednia.Ogromne rozpryski i potężny huk robi miazgę.Kładzie większość 100sh chociaż ceną od setek wiele się nie różni. :xmas_happy: Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 23 Września Piękna kostka, potężne serie dają konkretne widowisko na niebie, głośna, pociski lecą dość wysoko, niedawno przepalona (film poniżej) partia 2023, 1540 gram Nec. Zalety: -Efekt craclingowych ogonów, robi wrażenie, najładniejszy efekt z całej kostki 10/10 - Piękny złoty kolor brokatu który utrzymuje się dość długo -Strzelanie seriami, jest nie wiele takich kostek które łupią taką salwą za co warto ją docenić bo jest głośno Wady: -Przy pierwszej salwie ładny brokat ale bardzo słabiutki niebieski, prawie nie widoczny -Cracling na finałowej salwie powinien być bardziej dopieszczony bo to bardziej "trzeszczenie" a nie cracling -Cena Film : Cytuj
mantis 433 Opublikowano 2 Października Jest ktoś w stanie wypowiedzieć się jak wypada intensywność niebieskiego koloru na żywo w tej wyrzutni? @Korsarz96 pisałeś wprawdzie, że niebieski raczej blady, ale wspominałeś o pierwszej salwie, a niebieski występuje w kilku salwach. Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 5 Października @mantis niebieski jest w dwóch pierwszych salwach, czyli tych wg mnie najgorszych, dopiero po nich zaczyna się prawdziwa zaleta tej kostki czyli dwa rodzaje craclingowych ogonów które na mnie zrobiły spore wrażenie. Co do niebieskiego, było go po prostu mało i był blady, kostkę odpalałem po zmroku, może gdyby była czarna noc to ten niebieski bardziej by się pokazał, oczywiście CB nie ma podjazdu do starej NWP Warto tą kostkę kupić tylko jeśli się ją dopadnie za dobre pieniążki bo cena wyjściowa to nieporozumienie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi