mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Symbol: JW417Nazwa: JW417 Show of FireworksOpis: BLUE COMETS & CRACKLING WILLOW • GOLDEN COMETS & CRACKLINGZdjęcie: http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1634Film: http://pl.youtube.com/watch?v=FP8g1IJYV2YCena hurtowa: 199złUkład Efektu: Ikaliber: 30mmczas: 50sekstrzały: 100PS: Film pochodzi z prezentacji Jorga z 2007 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Super intensywna wyrzutnia , na początku efekt taki sobie , a potem mamy efekt jak w eldorado.Mam ją w planach na sylwestra 08/09 i myślę , że się na niej nie zawiodę.Wyrzutnia bardzo intensywna , robi sporo huku , a widownia będzie piszczała z radości !!!9+/10 , bo nic chyba nie dorówna achillesowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 A mi bardziej podobał się ten pierwszy efekt, bo jak to tak gęsto strzelało to efekt wydawał sie naprawde duży i widać że leci prawie do ziemi, coś jak efekty wierzby.Ten efekt z Eldorado mi się tak za bardzo nie podoba, troche mnie nudzi :mrgreen: Cena jest troche duża, wolałbym mieć o połowe mniej strzałów i o połowe mniejszą cene Bo myśle że cena w tej wyrzutni zależy głównie od ilości strzałów.7/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mati_77717 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 słaba pod względem takiej ceny a tak słabego efektu świetlnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokepim 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Trochę monotonna, efekt świtlny to sama wyrzutnia :roll: mati. Koniec ratuje pokaz. W kazdym badz razie nie dalbym za nia 200 zł, zdecydowanie wzialbym jw408 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Nowy Film :http://www.vimeo.com/2615592Tylko nie mam pewności czy na filmie strzela 1 czy 2 pewne jest to że ta druga to JW48 chyba tez odpalone kilka sztuk :neutral: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 JW417 strzela na tym filmie pojedynczo. co do JW48 to mam wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matio971 0 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Ah mpiwowski to nie jest jw48 tylko jw408 ta druga wyrzutnia. Jednak nie jesteś takim profesjonalistą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 No panie mpiwowski po takim błędzie to chyba przestaniemy się znać, bo jak tak można?! wstyd i hańba! :banned: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 co sie znawca odezwał. przeciez mpi napisal ze ma wątpliwości, w sumie siedze tu tyle, a nie wiedzialem ze jw408 ma miny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys 1 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 To nie JW408 tylko 3x jw96, było 39 strzałów liczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matio971 0 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 no tak też może być ale jak ja liczyłem to mi wychodziło zawsze około 50 bo kilka razy liczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Nowy film:http://www.youtube.com/watch?v=vyzObuQtBdk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Czy ta kostka obecnie spotykana również z oznaczeniem JW417-CB trzyma poziom? Efekt nie wydaje się być zmieniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moloch 146 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Wyrzutnia na NWP to był sztos. Ale czy wyrzutnia na CE trzyma poziom to trzeba byłoby odpalić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi