mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Symbol: JW403Nazwa: JW403 Show OF FireworksOpis: YELLOW, GREEN & GOLDEN GLITTERING STARS • RED STARS & SILVER COMETS & CRACKLINGZdjęcie: http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1639Film: http://pl.youtube.com/watch?v=aQugBVA5TGQCena hurtowa: 148złkaliber: 13mmczas: 30sekstrzały: 240PS: Film pochodzi z prezentacji Jorga z 2007 roku[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Beznadzieje , nie warta ani złotówki.Poza intensywnymi kometami nie ma tu nic ciekawego.1/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter 9 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Wyrzutnia pod względem efektów a szczególnie kolorów zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie.Efekt końcowy-komety z craclingiem, były naprawdę dobrym pomysłem na finał.Jednak jest pewna rzecz, która mi nie daje spokoju-cena.Za tak wielka cenę nigdy nie zdecydowałbym się zakupić tej wyrzutni.Za 148 złotych lepiej kupić 6 SFINX'ÓW i połączyć wspólnym lontem. Efekt to około 2-3 minuty, z pięknymi rozpryskami i finałem w każdej z tych wyrzutni.Można równiez urządzic mały pokaz i połączyc np. Sfinx'y, Hot'y, rzymskie ognie, Arctic'i.MOJA OCENA (cena i efekty):2 / 10 :???: ( zabójcza cena ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Spoko wyrzutnia, bez rozprysków ale bardzo kolorowo no i piękne komety.Widać jak wszystko na około rozjaśnia się, dobra wyyrzutnia jeśli ma się dużo z rozpryskami i chce się bardzo urozmaicić swój pokaz, bo takie coś to już profeska. Cena? Ja bym sie spodziewał takiej ceny, bo czegoś takiego nie kupimy za 100 zł.Mi się podoba. 7/10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi