firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Jaki jest najtańszy sklep internetowy z produktami jorga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Zależy jaki masz budżet.Jeżeli powyżej 500 zł to vmax2.pl Jeżeli mniej możesz skontaktować się z http://www.fajerwerki.gda.pl/Jest też artbron ale ma mały wybór produktów z Jorga.Zostaje Ci jeszcze fajerwerkimarket.pl ale cenom sporo brakuje do hurtowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Stuff ma być za 400zl także na vmax.pl nie kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pj.patryk 3 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Kupisz ale po trochę wyższych cenach. Czyli, np. Black cat za 65zł, Babel 12zł. Ceny są w miarę przystępne, zawsze można się jakoś dogadać ze sprzedawcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Kupisz ale po trochę wyższych cenach. Czyli, np. Black cat za 65zł, Babel 12zł. Ceny są w miarę przystępne, zawsze można się jakoś dogadać ze sprzedawcą. A wie ktoś może czy bardziej się oplaca kupować na fajerwerkimarket czy na vmax bo już nie wiem gdzie mam kupic ten stuff :roll: :neutral: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Zdecydowanie bardziej na vmax2 się opłaca kupować. Nawet wtedy gdy nie osiągniemy tego progu 500zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xHESTIABUMx 0 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 ja mam garść pytań:1. czy ceny hurtowe są od 500 zł?2. Jeśli tak, to jak to wygląda? Za fajerwerki wychodzi nam dajmy na to 550 zł. Wtedy te ceny są przeliczane na hurtowe i wychodzi np. 450 zł? bo nie wiem3.Jeśli zapłaciłbym tam około 350 zł to ile musiałbym doliczyć do ceny hurtowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 na vmax jest takJeśli kupisz za ponad 500zł masz ceny jak w cenniku. Jeśli kupisz poniżej 500zł doliczasz do cen w cenniku 10% tej ceny.Zresztą niedługo będzie nowy cennik więc na razie nie warto patrzeć w stary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 1. Ceny hurtowe są od 500 zł2. Po prostu wybierasz sobie fajerwerki za minimum 500 zł z cennika hurtowego. 3. Dokładasz około 15 %.EDIT: Jak zawsze mpiwowski mnie wyprzedził xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi