Jimie 0 Opublikowano 23 Marca 2008 Symbol: Symbol: HE0432Nazwa: Bombing PlaneOpis: samolot, wg. opisów z Hestii o efekcie złotego wiru, jednak jest to niedokładne- w rzeczywistości jest to złoty wir+świecenie na zielono+ po chwili hukZdjęcie: http://www.pirotechnika.pl/images/stories/...inne/HE0432.jpg [jutro dam swoje]Film: - brak -Cena hurtowa: - nie znam -Tak, jak napisałem w opisie- nastawiony byłem na sam wir, a tu miła niespodzianka. Zapłaciłem za niego sporo, bo tyle co za Dużego Kamikadze, ale jeśli ktoś widzi je dużo taniej to polecam Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 26 Marca 2008 Po opisie ten Motylek jest podobny do małego kamikadze chyba że ma jakiś kolorowy wybuch Może dam film w wakacje bo jade do hurtowni HESTI :razz: :mrgreen: Cytuj
Jimie 0 Autor Opublikowano 26 Marca 2008 Hestia, jako nazwa zapożyczona z obcego języka, w dopełniaczu piszę się ją przez -ii, Hestii, a nie Hesti. A co do małego kamikadze to być może jest on podobny, ale opierając się na filmie mogę powiedzieć że mały kamikadze ma większy huk, ale mniejszy efekt niż Bombing Plane. Postaram się może kupić jeszcze Recoinnasant Plane z Hestii i zobaczę czym on się różni. Cytuj
Zawdi 0 Opublikowano 27 Marca 2008 mialem go na sylwka kilka lat temu... za paczke zaplacilem ok 7zl chyba ale sie oplacalo bo efekt byl bardzo ladny na poczatku zlote iskry potem zielone ale z tego co pamietam to te kolory byly jakies jasniejsze i ladniej efekt wygladal od innych motyli wiec warto kupic Cytuj
jano 0 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ja go miałem to wcale nie wybuchł. i jak otworzyłem inne to miały spadochoron w środku. Cytuj
bobek4322 0 Opublikowano 28 Czerwca 2009 W Taurusie miałem bardzo podobnego motylka (tylko w innej poligrafii) i miał ładny złoto-pomarańczowo-biały efekt.9/10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi