MarcePAN 0 Opublikowano 24 Marca 2008 Witam !!! Czy strzelanie w Wielkanoc jest zabronione?czy tez nie?Kto z was stzrela w ten dzień(podtrzymujecie tredycje?)I czym strzelacie?Zapraszam do dyskusji... Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 24 Marca 2008 Zależy czy strzelasz na terenie prywatnym, przed ciszą nocą, materiałami NWP i czy zezwalają na to przepisy regionalne. Ja w tym roku pierwszy raz strzeliłem w Wielkanoc kilka K0201 i małą rakietkę. Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 24 Marca 2008 Ja też wczoraj troche sie pobawiłem petardami i puściłem pare piszczących rakietek Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 24 Marca 2008 ja też postrzelałe.4 whistling moon travelsy. i 50 petard Cytuj
Jimie 0 Opublikowano 24 Marca 2008 Heh, zastanawiałem się nad założeniem takiego tematu:P Ja miałem superblitza, trochę pszczółek, bączka, crakclingowe kulki, bombing plane'a i trochę petard, wszystko z Hestii Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 24 Marca 2008 Witamja odpaliłem tylko paczke malych achtungow z komety tych najmniejszych i 1 petarde amatorską Cytuj
ZIP 0 Opublikowano 24 Marca 2008 Co tak słabo :mrgreen: Mój kolega w piątek wywalił z korsarki :mrgreen: Cytuj
Jimie 0 Opublikowano 24 Marca 2008 Co tak słabo :mrgreen: Mój kolega w piątek wywalił z korsarki :mrgreen: Jeśli w Wielki, to szkoda gadać na jego temat... Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 25 Marca 2008 A ja wywaliłem tylko jedną petardę(K0203) przez okno , bo byłem chory i od 6 dni nie wychodzę z domu(z powodu durnego bólu gardła , który już przeszedł :neutral: ).Ale ktoś odpalił wyrzutnia na placu prze szkołą.Łebki poza tym w śmiguda do balonów z wodą przyczepiali petardy z lontami(żeby nie przepaliło balona). Cytuj
rakieta 0 Opublikowano 26 Marca 2008 A ja nie pogardziłem i odpaliłem Big Daya i 20203 :mrgreen: Cytuj
*thep* 0 Opublikowano 26 Marca 2008 Ja wystrzeliłem 4 Black Cat i to wystarczyło... (jak zawsze piękne efekty) Cytuj
Zawdi 0 Opublikowano 27 Marca 2008 ja sie tylko pobawilem saletra i zrobilem karabinczyka z 44pikolakow i reszte z paczki wystrzelilem osobno... Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 28 Marca 2008 Ja wystrzeliłem 4 Black Cat i to wystarczyło... (jak zawsze piękne efekty) ... jasne jasneJa wystrzeliłem pare picolakow bo nie wszystko wypalone wcześniej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi