kameleon 1 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Symbol: 0008Nazwa: Small Festival BallsOpis: 12 pociskówZdjęcie: http://artbron.pl/foto_towar/maxi/283.jpgFilm: - brak - Cena hurtowa: 25 złfirma arkawitam co powiecie o tym mozdzierzu ponieważ mam go zamiar kupic ale nie jestem pewny moze ma ktos film ci co go mieli piszcie :razz: Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 To jest to samo co Small Festival Balls z Tropica czy Super Altilery/Magnum z Jorga.Jak lubisz moździerze to kupuj, chociaż ja uważam że za ta cenę lepiej kupić coś np. z serii Big Bang. Cytuj
Zawdi 0 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Mialem tego mozdzieza na sylwestra tylko, ze ja go kupilem w dragonie.. Bardzo ladne efekty i rozne kolory zielone,biale,niebieskie,czerwone i czerwono-zlote piwonie ja go kupilem z 5zl taniej ale i tak bardzo polecam ci go kupic Cytuj
sewer1412 0 Opublikowano 22 Lipca 2008 ten moździerz bedzie stanowił mój stuff, może dam filmik z wystrzałami kul Cytuj
Troende 0 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Wiem, że potężny odkop, ale mam okazje kupic tanio ten moździerz ale nie wiem jakie efekty on daje Można prosić jakiś filmik? Bo jakoś znaleźć nie mogę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi