kisiel1010 0 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 KIM BĘDZIESZ PO ŚMIERCI? ja - papugą :???: średnia przyjemność Cytuj
kisiel1010 0 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2008 ciekawe, czy ktoś będzie małpą lub osłem :grin: Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 a myślałem że kameleonem zostaniesz :lol: HeHe Fakt Fajnie By Było :razz: :razz: :razz: ;p;p Cytuj
Tele 0 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Hehe Słoń Afrykański ... Niezłe , ale mogłeś to w temacie humor umieścić :razz:E to niedziała dwa razy sprawdziłem . Pierwszy raz było jak powyżej , a drugi było Sowa . :shock: Cytuj
kisiel1010 0 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2008 czyli ze na naszym forum najwiecej osob to wieloryby :razz: Cytuj
malysz 2 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 U mnie wyszło że Legwanem... chociaż nie wiem co to jest nawet :razz: hehe :mrgreen: Cytuj
adam 0 Opublikowano 23 Czerwca 2008 U mnie wyszło że Legwanem... chociaż nie wiem co to jest nawet :razz: hehe :mrgreen: Jezu Chryste.....a ja bede Wombatem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi