NLBartosz 0 Opublikowano 28 Października 2008 Twoje wcielenie po reinkarnacji to:Pantera śnieżna Cytuj
Urich 0 Opublikowano 28 Października 2008 Twoje wcielenie po reinkarnacji to:Pantera śnieżna Hehe, moje też ^^ I to na realnym imieniu i dacie urodzenia Cytuj
Majestic 0 Opublikowano 29 Października 2008 Zdrobnienie imienia : Wąż pustynny :twisted: Imię : Bażant :roll: Cytuj
Macio1994 0 Opublikowano 10 Listopada 2008 Ja będę zwierzęciem o wdzięcznej nazwie -ORYKS<co to jest ,chyba owad jakiś nie?> Cytuj
pirotechnika 0 Opublikowano 10 Listopada 2008 Twoje wcielenie po reinkarnacji to:Jaguar fajne hehehe ale nawet nie wiedziałem Cytuj
ZIP 0 Opublikowano 10 Listopada 2008 Twoje wcielenie po reinkarnacji to: http://img123.imageshack.us/img123/7582/tscz8.jpg Cytuj
Gość Felix Opublikowano 10 Listopada 2008 jakoś nie bardzo ci wyszło ;]będziesz muflonem :mrgreen: Cytuj
MarcelFireWorks 0 Opublikowano 12 Listopada 2008 Twoje wcielenie po reinkarnacji to:Czarna pantera^^ fajnie xD Cytuj
grzes227 0 Opublikowano 25 Listopada 2008 Lekko odkopuję, ale chyba nie szkodzi Będę skorpionem... Przy okazji... witam Jak widać jestem nowy... Fajerwerkami interesuje się już jakiś czas, ale nigdy niomu o tym nie mówiłem Niestety nie znam się na tym za bardzo od strony... technicznej? Ale wiem chyba co jest co, i jak co działa A tak w ogóle... Grzesiek jestem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi