kisiel1010 0 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 mam prośbę czy ktos mógłby mi polecić jakiś rzymski ogień z Hestii, który ma dobre efekty i jest niedrogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 a dlaczego akurat z Hestii??Znacznie lepsze są z Jorga i Tropica. a ich cena też nie jest wysoka. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kisiel1010 0 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 dobrze wiec wiesz o jakichs z Jorga lub Tropica, które s dobre i niedrogie? Jak tak to podaj kilka przykładów z efektami i cenami [ Dodano: 2008-05-05, 14:42 ]i jezeli mozesz to podaj tez zdjecia - latwiej bedzie znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Z takich niewielkich rzymskich, polecam Ci:z SP - Hydra Hummer, 9 zł za 4 szt. film - http://pl.youtube.com/watch?v=UhYIowiBTWAz Jorge - Vader, ok. 8 zł za 4 szt. film jest, ale Vader mpiwowskiego był inny od wiekszości, jego miał takie kulki pryskające na koniec, a np. mój był z ładnym craclingiem.Z dostępnością o wiele łatwiej bedziesz miał o Vadera, bo niewiem czy jakiś sklep internetowy sprzedaje fajerwerki z SP, jedynie możesz do nich napisać i zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kisiel1010 0 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 dzieki Kamil a nie znasz ich szacunkowych cen? bo ja szukam rzymiaka co kosztuje okolo 5 zl zeby zrobic cos takiego ze odrazu po zgaszeniu jednego drugi leciał w powietrze a do tego potrzebne mi jest cos koło 6 rzymiaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 polecam ci rzymskiego Rider ma efekt trzeszczących kul i nie są takie drogie około 5 zł 2 szt. :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarcePAN 0 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 ja polecam rzymiaka z hesti o nazwie MONSTERA = 8 strzałów za 8 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kisiel1010 0
mam prośbę czy ktos mógłby mi polecić jakiś rzymski ogień z Hestii, który ma dobre efekty i jest niedrogi?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi