ZIP 0 Opublikowano 5 Maja 2008 Z nudów zrobiłem se zwiastun Sylwestra 2008 :lol:Trochę się pospieszyłem :lol:Zwiastun pokazuje jakich efektów będę używał w filmie.Wszystko robione w After Effects 7.0 Pro.http://rapidshare.com/files/112753066/_zwi...r_2008.avi.html Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 5 Maja 2008 Fajne te efekty fajerwerków filmie, ale każdy wie, że takich nie będziesz miał Film oceniam na 8/10Szczerze powiedziawszy liczyłem na coś lepszego :grin: Cytuj
ZIP 0 Autor Opublikowano 5 Maja 2008 Co za... Nie chodziło mi o efekty fajerwerków jakie kupie. Chodziło mi o efekty specjalne!!!Wszystko robione od podstaw, nic nie wklejane.Tak, fajerwerki też sam zrobiłem. Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 5 Maja 2008 Świetnie zmontowany film i wogóle te efekty super Wszystkie Twoje filmy są najlepsze pod względem montażu i efektów ;] Po prostu profeska pozdro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi