Skocz do zawartości

04.05.2008 - Lublin - koncert Dody

velibrum

Rekomendowane odpowiedzi

Miejsce - Lublin, Plac zamkowy
Okazja - finał koncertu z okazji zakończenie obchodów 10 lecia Leclerca
Wykonawca - FajerwerkiAS
Czas - około 8 minut
Film - http://pl.youtube.com/watch?v=xNbuQ2yGXzA

Pogoda tego dnia była fatalna, przez co myślałem że nie będzie pokazu. Przez cały dzień lało, ale na szczęście pod wieczór wypogodziło się.
Krótka pogawędka przed pokazem i jedziemy :mrgreen:
Najpierw baterie pionowe Jorgowskie i Tropicowskie. Były też 3 baterie kątowe, jedna 2".

Druga część pokazu składała się z szelek. Bardzo ładne sekwencje zakończyły bomby 125 mm.

I jeszcze kilka marnych stop klatek :razz:

clip01000060001dm4.th.jpg clip01000170001blb8.th.jpg
clip01000190001uc3.th.jpg clip01000320001po0.th.jpg
clip01000330001wa0.th.jpg clip01000340001aj7.th.jpg
clip01000360001ka8.th.jpg clip01000360001btd0.th.jpg

Musze powiedzieć, że pokaz nawet nawet. Zaczęło się niezbyt dobrze. Bo dosyć słabymi bateriami. Później trochę lepsze odpalili, ale to było spowodowane tym, że był mały budżet a zażyczyli sobie długiego pokazu. Lecz druga połowa pokazu jest już spoko. Bardzo ładne szelki. Szczególnie spodobały mi się duże srebrne chryzantemy i publiczności chyba też bo słyszałem spore krzyki :mrgreen: Zakończenie mogli zrobić lepsze, ale nie narzekam :wink:

Pokaz oceniam na 7/10

super pokaz najlepsze były duże szelki miały piekne kolory zmieniające kolor ale
wyrzutnie też mi przypadły do gustu a szczególnie ta co miała taki gęsty efekt :razz:
10/10 jak dla mnie super zazdroszecze ci że u ciebie takie pokazy super robią hehe :mrgreen:

Zasługa firmy organizującej :razz: Bo budżet był mały.
Jeszcze jeden pokaz się szykuje 9 maja :mrgreen:
Te gęste to zapewne chodziło Ci o kątowe. Rzeczywiście były ładne.