velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Miejsce - Lublin, Plac zamkowyOkazja - finał koncertu z okazji zakończenie obchodów 10 lecia LeclercaWykonawca - FajerwerkiASCzas - około 8 minutFilm - http://pl.youtube.com/watch?v=xNbuQ2yGXzAPogoda tego dnia była fatalna, przez co myślałem że nie będzie pokazu. Przez cały dzień lało, ale na szczęście pod wieczór wypogodziło się. Krótka pogawędka przed pokazem i jedziemy :mrgreen: Najpierw baterie pionowe Jorgowskie i Tropicowskie. Były też 3 baterie kątowe, jedna 2". Druga część pokazu składała się z szelek. Bardzo ładne sekwencje zakończyły bomby 125 mm.I jeszcze kilka marnych stop klatek :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Musze powiedzieć, że pokaz nawet nawet. Zaczęło się niezbyt dobrze. Bo dosyć słabymi bateriami. Później trochę lepsze odpalili, ale to było spowodowane tym, że był mały budżet a zażyczyli sobie długiego pokazu. Lecz druga połowa pokazu jest już spoko. Bardzo ładne szelki. Szczególnie spodobały mi się duże srebrne chryzantemy i publiczności chyba też bo słyszałem spore krzyki :mrgreen: Zakończenie mogli zrobić lepsze, ale nie narzekam Pokaz oceniam na 7/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 super pokaz najlepsze były duże szelki miały piekne kolory zmieniające kolor ale wyrzutnie też mi przypadły do gustu a szczególnie ta co miała taki gęsty efekt :razz: 10/10 jak dla mnie super zazdroszecze ci że u ciebie takie pokazy super robią hehe :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Zasługa firmy organizującej :razz: Bo budżet był mały.Jeszcze jeden pokaz się szykuje 9 maja :mrgreen: Te gęste to zapewne chodziło Ci o kątowe. Rzeczywiście były ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi