mpiwowski 182 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Pokaz Sztucznych ogni - Manufaktura – Dzień Dziecka 2008 - 01.06.2008Okazja: Dzień Dziecka 2008Miejsce: Rynek Manufaktury Godzina: ok. 21:45 Wykonawca: Firma Kalifornia z Łodzi Długość pokazu: około 5 minut Link do obejrzenia na You Tube: http://pl.youtube.com/watch?v=F0PVFvMdSNAKomentarz: Kolejny niezbyt zachwycający pokaz, w którym dominowały wyrzutnie. Zaczęło się chyba od baterii Jorga Crazy Whistling Comets. Następnie w niebo poleciały różne kostki Tropica m.in. takie jak TB-33, TB-71, TB-211, TB-51, TB-43. Cały pokaz zakończyły szelki, które według mnie nie miały więcej niż 3” Uwagi:- Bardzo słaby finał. Spodziewałem się chociaż kilku szelek 4” o efekcie brokatu a tu nic :???: - No i druga uwaga, ale to już może mniej dotyczy pokazu. Mianowicie denerwowali mnie ludzie, którzy przechodzili tuż przed moim statywem. Jedni nawet stanęli w kadrze i tata musiał ich wyganiać. Zobaczycie to na filmie :grin: Moja ocena: 6/10Zapraszam do komentowania i oceniania Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Słabiutko. Oj coś Ci się miasto ostatnio nie spisuje, albo sponsorzy nie dopisują. Prawie same wyrzutnie w układzie I nawet te parę szelek nie uratowało pokazu. Moja ocena 2/10 Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Nie taki zły pokaz Zrobiliby lepszy gdyby był budżet większy A tak to malutko szelek. Finał niewyraźny. Wyrzutnie dobre, ale kilka było słabiutkich ( mowa o exploerach - do pokazu się nie nadają )Film świetnie nakręcony. Stayw jednak robi swoje. Kadr w pewnym momencie przysłoniony, ale szybka interwencja i jest ok :mrgreen:Po włączeniu "oglądaj w wysokiej rozdzielczości" naprawdę ładnie wszystko widać Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zaczynam od początku - bo bardzo mi sie podobały te gwiżdżące komety :mrgreen: Fajną zadyme można zrobić jak by sie na sylwka coś takiego zrobiło ^^ Później początkowe wyrzutnie były też ładne, kolorowo było. Komety też były spoko i wysoko leciały, kolejne wyrzutnie też ładne, ale nie jakaś rewelacja, już lepsze były te z craclingiem, ale najlepsze były kątowe wyrzutnie (jak zwykle ) Brakowało mi jakichś bardziej potężnych szelek, bo te nie zrobiły na mnie zbytnio wrażenia 7/10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi