fpshooter 12 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Witam, Poniżej daję link do filmu z finału XVIII Międzynarodowego Festiwalu Orkiestr Wojskowych, który odbył się 20. czerwca 2008 o godzinie 23. na Rynku w Krakowie. Siedziałem na VIP trybunie skąd fajerwerki były widoczne najlepiej. Pokaz wspaniały jak na swój budżet piękne szelki w liczbie ponad 180, rzymskie ognie 1,5" i wspaniałe klsy. Szczerze polecam.Film PZDRfps Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Pokaz naprawdę bardzo ładny. Znam jego budżet i wyciągnęli z niego naprawdę wiele. Piękne wyrzutnie, szelki, komety. Wszystkie efekty były bardzo dobre. Długość pokazu ujdzie, ale dobrze, że dłuższego nie robili bo pogorszyli by tylko jakość całego widowiska Finał też bardzo dobrze zrobiony.Pokaz oceniam na 9/10 Cytuj
fpshooter 12 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2008 Tak zgadza się mpi. Budżet zdecydowanie 4-cyfrowy, więc cudów nie można było się spodziewać, a i położenie stanowisk nie pozwalało na użycie nic ponad 4", a i tak użyto ponad 180 szelek i bardzo ładne baterie. Zapomniałem dodać wyżej, że moja ocena to mocne 8+. Tak nawiasem była to bardzo ładna zapowiedź Wianków, gdyż obydwa te pokazy wykonywała firma Nakaja Art z Krakowa - a jakże i widać, że scenariusze są nowe, tzn. dużo szelek, czyli tego co tygrysy lubią najbardziej PZDRFPS Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi