marcin1197 0 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Potrzebuję rzymski ogień z kometami takimi jak na tym filmie w 2:34.Dzięki za pomoc :smile: Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Rzymskich ogni z takim efektem (grube komety) to chyba praktycznie w ogóle nie ma.-------------------------------------Jak już bardzo chcesz rzymski z efektem komety z ciągnącym za sobą ogonem. To możesz kupić zestaw: N2025 ASStutaj tylko dwa rzymskie mają takie efekty:- Silver Dragon - Srebrne kulki + srebrny ogon- Red Dragon - Czerwone kulki + czerwone ogonyPS: Filmy tych rzymskich możesz znaleźć na moim profilu: mpiwowskiale od razu zaznaczam, że to nie są zbyt grube komety takie jak na filmie.-----------------------------------Zdecydowanie lepiej kupić wyrzutnie z efektem takich komet np. TB-45 Electric Light (tylko 3 strzały końcowe to ckrackling), lub TB-33 Wrona. Obie baterie z Tropica, które posiadają grube srebrne komety :grin: coś dla ciebie. No i cena nie jest strasznie wygórowana Cytuj
0 marcin1197 0 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2008 Tylko jest problem bo chciałem je w FAN ustawić Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 23 Czerwca 2008 To może zbudować taka konstrukcję, żeby wyrzutnie stały ukośnie. Tak jak firma efekt zrobiła :grin: Cytuj
0 marcin1197 0 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2008 Nie,Bo trochę za dużo wyjdzie kasy :razz: Chyba,żeby rozłożyć tą wyrzutnie i zamocować każdą rurkę osobno...A po ile jest ta TB-33?I masz fotki tych wyrzutni FAN?Bo widziałem je na forum ale jakoś znaleźć teraz nie mogę Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Ceny hurtowe:TB-45 - 17,50złTB-33 - 25,90zło co ci chodzi z tymi wyrzutniami FAN?? fotki masz na stronie www.tropic.plNie ma przecież wyrzutni FAN o efekcie takich komet jak ty chcesz Cytuj
0 marcin1197 0 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2008 Chodzi mi oto co witus dawał foty z pokazu co ten stojak zrobili Szukałem tego foto jeszcze raz ale nie znalazłem xD Może witusu usnąłeś? Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 23 Czerwca 2008 On ich chyba nie usunął, tylko coś nie działają :???: Cytuj
0 Kamilegionista 0 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Polecam rzymskie ognie Red Light firmy SuperPower, komety są mniejsze oczywiście niż na filmie ale mniej wiecej coś takiego, lecz te czubki nie są czerwone, tylko złote.Te rzymskie są nawet ładne, postaram się dać filmy wkrótce. Cytuj
Pytanie
marcin1197 0
Potrzebuję rzymski ogień z kometami takimi jak na tym filmie w 2:34.Dzięki za pomoc :smile:
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi