Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Symbol - ??? Nieznany.
Nazwa - Pharaohs Jewels
Cena - 8 zł
Zdjęcie - http://i29.tinypic.com/20z8ew6.jpg
Film - http://pl.youtube.com/watch?v=OWJh0fYicUU
Świetne fontanny! W zestawie za 8 zł masz 3 fontanny, dwie mniejsze i jedną większą.
Na poczatku myślałem że te dwie mniejsze mają taki sam efekt, a tymczasem jedna z początku ma gwizd, a druga racę, potem jest fontanna z craclingiem co widać na filmie ;]
Największa fontanna ma 3 rury i z każdej jest inny efekt. (myśle że to będzie zastępca Continental Express który był 3-poziomowy)
Bardzo opłacalny zestaw fontann, bardzo tanie i efektowne.
Polecam!

Opublikowano

Całkiem fajne fontanny ta pierwsza z piskiem nie była za ciekawa ale 2 i 3 były super
Jeśli tylko będe miał okazje to napewno je zakupie
Gdyby miały wyższe iskry to dał bym 9/10
więc 8/10

Opublikowano

No naprawdę fajna szczegulnie na imprezy choć nie przepadam za fontannami powiem całkiem całkiem ale jak była by troszke tańsza to super bo dodam sobie 1.50zł i mam Macrocosmos co wydaje mi się fajniejszy.Ale wracając do tematu moja ocena to 7+/10 . :mrgreen:

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam pytanie: czy ktoś zna kod tej fontanny?

Opublikowano
Mam pytanie: czy ktoś zna kod tej fontanny?

Dokładnie to kod tego zestawu fontann to 1899. Pozdrawian
Opublikowano

Toż to produkt firmy Bright Star od naszych przyjaciół z Berkshire :wink:
Kod tych fontann to 1899.
Pozdrawiam!