kisiel1010 0 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Jaką byście poradzili wyrzutnię w granicach do 120 zł z jak najlepszymi efektami i ilością strzałów?PS. Wyrzutnię z Jorga, Hestii lub SP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 ja polecam JW401, JW402, - około 135zł (trochę drożej niż twój limit) - obie mają 49 strzałówJW56 - też jest super - 80zł i 25 strzałówReszta wyrzutni z Jorga w tej cenie trochę cienka jest. Ja jestem znawcą Jorga dlatego tylko z tej firmy ci podam tylko PS: Wyrzutnie są sprawdzone przeze mnie. Zdecydowanie POLECAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kisiel1010 0 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 dzieki Mpi, mysle ze wiem juz co wybiore na POKAZ GŁÓWNY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kisiel1010 0
Jaką byście poradzili wyrzutnię w granicach do 120 zł z jak najlepszymi efektami i ilością strzałów?
PS. Wyrzutnię z Jorga, Hestii lub SP.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi