mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Symbol: JF33Nazwa: JF33 Super Colour FountainsOpis: RED, BLUE, PURPLE, YELLOW & GREEN. PŁOMIEŃ W KOLORZE FONTANNY + SREBRNE ISKRYZdjęcie: http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1835Film: http://pl.youtube.com/watch?v=51OSvviaRT8Cena hurtowa: ??? zapewne mała Wysokość efektu: 1m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Spodziewałem się czegoś lepszego, jedyny plus że trwa tą minute, to już trochę jest, bo efektów nie ma jakichś wyszukanych, tylko normalna fontanna, dlatego też cena zapewne nie jest wysoka, ale wg mnie i tak najlepsze fontanny pod względem ceny i jakości ma SuperPower ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter 9 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Na pewno cena nie będzie wysoka, efekt przypadł mi do gustu.Taki produkt jest wyśmienity do pobawienia się przed północą.Mała cena sprawia, że każdy może sobie na takie coś pozwolić (choć fontanny nie należą do najdroższych fajerwerków) Jestem pewien, że warto przymierzyć się do zakupu tego produktu, i wybór tego artykułu będzie jak najbardziej udany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Ceny hurtowej nie znamy, ale cenę sklepową już tak.Otóż pojawiła się w pewnym sklepie w cenie 10 zł. http://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_id=56&lang=plCeny niezbyt zachwycająca jak na taki efekt :???: A wygląda to tak - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel1010 0 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 czy ja wiem czy to takie słabe... skoro wysokość efektu 1 metr, długość 1 minuta a wg. opisu z fajerwerkimarket.pl efekt nie jest zły... ale cenę powinni znizyć gdzieś o połowę! :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 0 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 1 min,1 metr wysokości-to na "plus" cena,efekt-to na "minus" ogolnie 6/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawdi 0 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 10zl za 5 sztuk a hurtowo napewno jest jeszcze taniej przeciez to nie drogo. efekt nie powalajacy ale dlugi 8+/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Film Złotej : Musze powiedzieć że bardzo słabiutka ta fontanna :bezradny: w tym tygodniu postaram sie nagrac pozostałeKilka fotek : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Może słaba, ale bardzo długi czas trwania. Na filmiku Kameleona widać, że fontanna pociągnęła nawet nieco dłużej niż minutę. Bardziej do celów oświetleniowych niż dla cieszenia oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi