firawerkoman 7 Opublikowano 9 Lipca 2008 Tak jak w temacie, kiedy kupujecie pierwsze fajerwerki na Sylwestra To może ja zacznę. W tamtym roku kupiłem tuż przed sylwestrem, ale teraz planuję przez internet i kupię gdzieś pod koniec października początek grudnia :mrgreen: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 9 Lipca 2008 Ja w tym roku 1 paczka teraz przychodzi jutro albo pojutrze. Później w sierpniu paczka z SP i paczka z fajerwerkami Surexa. I ostatnie dwie paczki pod koniec listopada. Pewnie jeszcze odwiedzę hipermarkety, ale już nic tam nie kupie. Bo nie dość że drogo to słabe fajerwerki Cytuj
mark12 0 Opublikowano 10 Lipca 2008 Ja tak kupuję 28-30 grudnia ale czasem w listopadzie (pod koniec) pojadę do sklepu gdzie mają zawsze wcześnie fajerwerki :twisted: Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 10 Lipca 2008 Ja w poprzednich latach kupowałem zawsze około 5 grudnia ale w tym roku kupuje cały rok pierwszą częsc kupiłem w kwietniu za kwote 200 zł 2 czesc w czerwcu za kwote 30 zł i we wrzesniu zamierzam zamowic na fajerwerkimarket wyrzutnie za 250 zł oraz jeszcze odpusty a w grudniu ide jeszcze do marketów tak około 20 :mrgreen: :razz: Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 10 Lipca 2008 Ja raczej kupuje jak są już fajerwerki gdzieś, a jak nie to do hurtowni SP na początku grudnia.Chyba że znów kupie z FireManem to będzie troche wcześniej ;]Na sylwestra kupuje już jak jest sezon, a ogólnie to w czerwcu pojade czasem do hurtowni i coś sie kupi na wakacje Cytuj
kisiel1010 0 Opublikowano 10 Lipca 2008 ja kupować zacznę prze z neta na początku grudnia, a po świętach do sobexu i kauflandu. Cytuj
adam 0 Opublikowano 15 Lipca 2008 ja od 20 grudnia do samego dnia sylwestra[wtedy na bazarach jest taniej] Cytuj
Ronaldinho 0 Opublikowano 15 Lipca 2008 Ja zacznę kupować koniec listopada/początek grudnia.... Cytuj
sewer1412 0 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 ja w tm roku kupie 10 listopada (poniedziałek) stuff za 110zł a 18 grudnia kupie w biedronce i w kauflandzie :roll: Cytuj
mate 0 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Ja zaczynam kupować tak od 20 grudnia lub po wigilii :lol: Cytuj
Tele 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Ja zwykle kupuje na początku grudnia petardy , potem już ledwo przed wigilią ( 3, 4 dni ) . Po wigilii już dokupuwóję na na bazarku pojedyńcze rakiety takie jak Apollo i Morfeusz . Cytuj
^^Silas^^ 0 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Ja zaczynam kupywac jakies drobne zeczy jakos 2-3 tyg przed końcem roku a potem se dokupuje co mi trzeba ;p ale takie zakupy wieksze to okolo tyg przed koncem roku ;] Cytuj
mireck 0 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Ja kupuję w Gdańsku - najlepiej w Namiocie przy Gildii lub przy hali Oliwii na początku Grudnia bo wtedy wszystko o 50% tańsze jest. A tak to zawsze się coś w jakimś sklepie dokupi Cytuj
Ron 0 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Ja paczkę zamawiam 20 września, a potem jak w biedronce pojawią się Sfinxy itp. to kupuje, no i w samego sylwka na bazarach bo tanizna. Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Ja może kupie fireworksy w necie gdzieś na początku wcześnia albo w troche innym terminie (wtedy jak będą jakieś zniżki) i standardowo w realu, auchan może w carrefourze gdzieś tydzień przed sylwestrem. Cytuj
maxior 0 Opublikowano 16 Września 2008 Ja zaczynam kupować jak najszybciej,a przeważnie jest to dopiero początek grudnia,jednak zajawke czuje w połowie września Cytuj
bogi97 0 Opublikowano 21 Września 2008 Na początku grudnia już zbieram pierwsze paczki picollo :razz: A ostre zakupy to 15-15 grudnia. Teraz zamierzam zamówić coś przez internet na początku grudnia. Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 9 Listopada 2008 ja coroku to po świętach to był czas ciągłego zwiedzania hipermarketów i hurtowni;] Ale że w tym kupuje wszystko przed świętami;d :lol: Cytuj
pirotechnika 0 Opublikowano 9 Listopada 2008 ja jak pewnie parę osób z forum pójdą 20 grudnia po fire do Biedry a potem to wypad do lidla i morze bazarek zaliczę Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 9 Listopada 2008 W tym roku troche wcześniej na samym początku listopada, ponieważ wyprzedaż była w SP Cytuj
bobek4322 0 Opublikowano 9 Listopada 2008 Ja zawyczaj zaczynam kupować w połowie grudnia, i tak aż do Sylwestra :grin: Cytuj
Pawlak 0 Opublikowano 9 Listopada 2008 Pierwsze fajerwerki kupuje rano 20 grudnia w biedronce ,potem po świętach jadę do lidla i w drodze powrotnej na bazar po petardy. Cytuj
redzik 0 Opublikowano 9 Listopada 2008 część kupuje przed świętami, a większą część kupuje przed sylwestrem bo jest wiecej kaski :mrgreen: Cytuj
Gość Felix Opublikowano 9 Listopada 2008 W tym roku 1 paczka w lutym.2 paczka w SP (jutro mam nadzieje) 3 paczka z FM w grudniu ta główna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi