velibrum 12 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 W tym roku już się zaopatrzyłem w hurtowni Super Power. Natomiast główna część przyjdzie ze sklepu fajerwerkimarket.pl koło września, ewentualnie druga dojdzie koło listopada, grudnia, również z fajerwerkimarket.pl To jedyny racjonalny wybór bo w marketach niczego nigdy i nigdzie nie znajdę ( no, pff 4 wyrzutnie w biedronce ... ). Cytuj
pokepim 0 Opublikowano 30 Września 2009 Ja w tym roku w internetowym, w biedrze, może w jakimś markecie, zajrze też do hurtowni hestii i superpowera Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 30 Września 2009 Ja kupuje w Listopadzie w hurtowni niedaleko mnie i reszte w marketach. W hurtowni zwykle tylko hukowe kupuje a w marketach moździerz zestawy wyrzutnie i całą reszte. Cytuj
MichalWWA 0 Opublikowano 3 Października 2009 No właśnie cały czas się zastanawiam kiedy kupic. Czy teraz (póki kaska jest :mrgreen: ) Czy w połowie listopada.Mam zamiar kupic w sklepie fajerwerkimarket.pl i ceny narazie są niezle. Wie ktos czy moze przed grudniem ceny nie podrożeją? Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 3 Października 2009 Ceny moga pojsc w gore ale raczej nie duzo. Gorzej moze byc z dostepnoscia produktow, ktore chcialbys kupic. Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 7 Października 2009 Jak z fm.pl kupujesz to najlepiej mi sie wydaje, że teraz. Tak jak mowi kolega wyżej, później ceny pójdą nieznacznie w góre i nie wiadomo czy bedzie to co chcesz. Cytuj
TOMEK 11 0 Opublikowano 29 Listopada 2009 właśnie jaki sklep internetowy ma najlepsze ceny ? http://fajerwerkimarket.pl/ mają ciekawą ofertę ale na cenach to się nie znam Cytuj
XyX 0 Opublikowano 29 Listopada 2009 Ja dokonuję zakupów kiedy popadnie raz miesiąc wcześniej a raz kilka dni a w tym roku kupowałem z wami ale mam jeszcze w planach nabywać w między czasie aż do ostatniego dnia! Cytuj
Ryba 0 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Ja zakupuje tak przed świętami bożego narodzenia a takie tam pierdoły to kilka dni przed sylwestrem. Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 2 Grudnia 2009 W tym roku nie kupowałem tak wcześnie jak w ubiegłym, lecz praktycznie 3/4 stuffu już mam, a rok temu gdzieś tak w połowie grudnia było już więcej Cytuj
baster88 0 Opublikowano 2 Grudnia 2009 ja mysle ze pod koniec tego tygodnia kupie juz na hurtowni kilka wyrzutni i cos malego do zabawy :twisted: potem małe zakupy w rowerowym, a tak to po swietach w lidlu, potem znowu na hurtowni i tyle. Cytuj
Poki 17 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Ja zawsze fajerwerki mam w domu w grudniu. Najwięcej dostaw jest w okołoświątecznym okresie. Cytuj
sylar 3 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Co do mojego kupowania to: WITAM PACZKA ZOSTALA JUZ WYSLANA (OPEK 33581234)I tak jeszcze przed sylwkiem kupię kilka rzeczy... teraz dzwoniłem tam do FM ale kurka za późno bo paczka już jedzie także później domówię Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Ja w tym roku pierwsze paczki miałem już w marcu, potem kolejna doszła pod koniec czerwca. Kolejne w sierpniu, wrześniu i październiku. A na finał przyjdą jeszcze dwie w grudniu (za kilka dni). Między czasie była jeszcze paczka z SP i dwie ze speed fajerwerwerki :grin: Uff :bezradny: Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 6 Grudnia 2009 W tym roku będzie ciekawie i ogólnie wszystko powinno być grubo przed Wigilią.Ze względu na młodszego brata dostałem od kolegi(który będzie ze mną na sylwku) dużą paczkę fajerwerków[zamawiał na FM].Jeszcze muszę przedzwonić do Czerwieńskie i sprowadzić od nich JW731 i JW2002.W przyszłym tygodniu jadę do hurtowni po 70% tegorocznego stuffu , do tego drobne zakupy w marketach i biedronce :mrgreen: Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Paczuszka już jest w Domku jeszcze Tylko czekam do 27.12.09 I idę z sumą 300 zł do Lidla, Smyka, Biedronki :mrgreen: Cytuj
sylar 3 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Ja już dostałem połowę a 2 połowę dzisiaj zamówiłem także już gicior jak zobaczę coś w szopie to może kupię Cytuj
Daron 0 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Ja zamówię gdzieś tak w następny czwartek dość czasu żeby przesyłka doszła i nie kusi żeby odpalić przed sylwestrem Cytuj
Lenio 0 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Ja kupuję dopiero, jak się pojawią fajerwerki w supermarketach. :grin: Puki co na razie nie kupiłem żadnych fajerwerków, ale zaraz w pierwszy dzień jak się coś pojawi to idę kupić Cytuj
mikula1997 0 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 ja w tym roku poszedlem kupic o 23:30 :mrgreen: :lol: bo koledzy nie chcieli w dzien isc to wszyscy razem poszlismy przed polnocą i dobrze bo nikogo nie bylo a bylo pelno rzeczy i duzo dostalismy od goscia za free Co-Admin: Staraj się pisać ortograficznie poprawnie. Cytuj
Horonak 0 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Ja przeważnie te najważniejsze rzeczy kupuje kilka dni przed świętami Bożego Narodzenia. A jakieś duperele to kilka dni przed Sylwkiem. Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Jak większość, nie mogę się doczekać , większą połowę kupuję w połowie listopada, całość będzie w połowie grudnia <_< Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi