Skocz do zawartości

Kiedy kupujecie pierwsze fajerwerki na sylwestra?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja moglem zamówić dzisiaj ale przez to ze na FajerwerkiMarket Nie Było jw90 i Perfectów.
Postanowiłem kupić dopiero w grudniu dlatego że bedzię wiecej kasy a także lepsza dostepnąść produtków.
fajerwerki Będą także w supermarketach a tak wogóle by mnię krociły te fajerwerki jakbym teraz zamówił:)
Pzdrawiam.Radzio:)

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Gość DreSzCzyK
Opublikowano

Ja przeważnie kupuje pod koniec września pierwsza paczka, druga dojdzie w okolicach listopada/grudnia ;)

Opublikowano

pierwsza paczka - petardy

w grudniu będzie reszta zamawiane na fm
Opublikowano

No ja kupuje w biedronie, lidlu i najprawdopodobniej w InterMarshe. Więc zaczynam tak od 18.12

Opublikowano

W tym roku mam w planie zamowic stuff na przelomie pazdziernika i listopada.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja zamawiam paczkę około 20 grudnia fm ma wtedy kilka dni na przygotowanie i wysłanie paczki przed świętami, to optymalny termin według mnie ;)

Opublikowano

Ja od wakacji w zasadzie do sylwestra ;)

Gość karmel5061
Opublikowano

Ja zamawiam paczkę około 20 grudnia fm ma wtedy kilka dni na przygotowanie i wysłanie paczki przed świętami, to optymalny termin według mnie ;)

Zebyś się nie zdziwił jak paczka ci przyjdzie po 31/1 grudnia jak dla mnie trochę za późno.

Ja będę zamawiał w połowie listopada na FM.
Opublikowano

paczki w okresie świątecznym mają bardzo duże opóźnienia uważam że najpóźniej to do 10 max 15 grudnia powinno się zamawiać, i tak może paczka może przyjść ,,na styk"

Opublikowano

Staram się brać tylko to co jest na stanie, więc przygotowanie paczki nie trwa zbyt długo,reszta to sprawa kuriera "Opek" który ma sortownie kilka km od mojego miasta wiec dostarczenie to sprawa 2 może 3 dni więc jestem spokojny :D

Opublikowano

jak sie uda to pod koniec października

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pierwsze paczka w tym roku przyszła mi wcześnie 18 października za 150 zł na promocji ;)

• 1 rok później...
Opublikowano

Przez cały rok i jeden dzień dłużej :)

Opublikowano

Ciężko powiedzieć jak są fundusze to już w styczniu potem w wakacje , październik i grudzień. A gdy funduszy brak to jesienią i w grudniu ;)

Opublikowano

Ja już kupiłem na fk.Może coś jeszcze dokupie ale to już nie przez neta.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Ja kupuje tuż po świętach, tak 27 lub 28 grudnia, wtedy w hurtowni jest pełno fajerwerków

Opublikowano

W tym roku to w sumie cały czas, od stycznia począwszy :D

Opublikowano

Tylko i wyłącznie październik-listopad zamówienie, oczywiście w okresie świątecznym jakieś pierdoły w marketach :)

Opublikowano

Mnie w tym roku przyszły fajerwerki już w Sierpniu. oczywiście to nie jest całość, teraz tylko czekam na promocje na sklepach internetowych. A 31 Grudnia pojadę do sklepu typu Biedronka, i tam zrobię jeszcze parę zakupów za 20-30zł.

Pozdrawiam

endriu123457

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

U mnie zakupy odbywają się cały rok.

Opublikowano

Ja pod koniec roku a dokładniej grudzień, gdybym mógł to składałbym zamówienia co chwilę :)

Opublikowano

Ja gdzieś w okolicach 29,30,31 grudnia. W zasadzie co roku kupuje u tego samego chłopaka więc nie spieszę się. Zazwyczaj kupuje też w Auchanie i Carrfour ale w tym roku dam sobie chyba z marketami spokój.