Radzio 1 Opublikowano 15 Września 2010 Ja moglem zamówić dzisiaj ale przez to ze na FajerwerkiMarket Nie Było jw90 i Perfectów.Postanowiłem kupić dopiero w grudniu dlatego że bedzię wiecej kasy a także lepsza dostepnąść produtków. fajerwerki Będą także w supermarketach a tak wogóle by mnię krociły te fajerwerki jakbym teraz zamówiłPzdrawiam.Radzio:) Cytuj
Gość DreSzCzyK Opublikowano 15 Września 2010 Ja przeważnie kupuje pod koniec września pierwsza paczka, druga dojdzie w okolicach listopada/grudnia Cytuj
RaphIII 0 Opublikowano 16 Września 2010 pierwsza paczka - petardyw grudniu będzie reszta zamawiane na fm Cytuj
Misiek4242 1 Opublikowano 18 Września 2010 No ja kupuje w biedronie, lidlu i najprawdopodobniej w InterMarshe. Więc zaczynam tak od 18.12 Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 19 Września 2010 W tym roku mam w planie zamowic stuff na przelomie pazdziernika i listopada. Cytuj
Anti 0 Opublikowano 5 Października 2010 Ja zamawiam paczkę około 20 grudnia fm ma wtedy kilka dni na przygotowanie i wysłanie paczki przed świętami, to optymalny termin według mnie Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 5 Października 2010 Ja zamawiam paczkę około 20 grudnia fm ma wtedy kilka dni na przygotowanie i wysłanie paczki przed świętami, to optymalny termin według mnie Zebyś się nie zdziwił jak paczka ci przyjdzie po 31/1 grudnia jak dla mnie trochę za późno.Ja będę zamawiał w połowie listopada na FM. Cytuj
capensis 12 Opublikowano 5 Października 2010 paczki w okresie świątecznym mają bardzo duże opóźnienia uważam że najpóźniej to do 10 max 15 grudnia powinno się zamawiać, i tak może paczka może przyjść ,,na styk" Cytuj
Anti 0 Opublikowano 5 Października 2010 Staram się brać tylko to co jest na stanie, więc przygotowanie paczki nie trwa zbyt długo,reszta to sprawa kuriera "Opek" który ma sortownie kilka km od mojego miasta wiec dostarczenie to sprawa 2 może 3 dni więc jestem spokojny Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 25 Października 2010 Pierwsze paczka w tym roku przyszła mi wcześnie 18 października za 150 zł na promocji Cytuj
Pampi123 1 Opublikowano 27 Lipca 2012 Ciężko powiedzieć jak są fundusze to już w styczniu potem w wakacje , październik i grudzień. A gdy funduszy brak to jesienią i w grudniu Cytuj
TomekNysa 3 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Ja już kupiłem na fk.Może coś jeszcze dokupie ale to już nie przez neta. Cytuj
Jango 0 Opublikowano 3 Września 2012 Ja kupuje tuż po świętach, tak 27 lub 28 grudnia, wtedy w hurtowni jest pełno fajerwerków Cytuj
capensis 12 Opublikowano 3 Września 2012 W tym roku to w sumie cały czas, od stycznia począwszy Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 3 Września 2012 Tylko i wyłącznie październik-listopad zamówienie, oczywiście w okresie świątecznym jakieś pierdoły w marketach Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 4 Września 2012 Mnie w tym roku przyszły fajerwerki już w Sierpniu. oczywiście to nie jest całość, teraz tylko czekam na promocje na sklepach internetowych. A 31 Grudnia pojadę do sklepu typu Biedronka, i tam zrobię jeszcze parę zakupów za 20-30zł.Pozdrawiam endriu123457 Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 28 Listopada 2012 Ja pod koniec roku a dokładniej grudzień, gdybym mógł to składałbym zamówienia co chwilę Cytuj
Dejwid 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Ja gdzieś w okolicach 29,30,31 grudnia. W zasadzie co roku kupuje u tego samego chłopaka więc nie spieszę się. Zazwyczaj kupuje też w Auchanie i Carrfour ale w tym roku dam sobie chyba z marketami spokój. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi