Skocz do zawartości

Kiedy kupujecie pierwsze fajerwerki na sylwestra?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koniec października do połowy listopada.

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co rok kupowałem przed sylwkiem 2-3 dni ale w tym roku postanowiłem kupić fajerwerki przez neta w drugiej połowie października :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Połowa grudnia.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

wczesniejsze lata zaczynałem zakupy od listopada

w tym roku pierwsze zamówienie zamówiłem w sierpniu :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja w tym roku czekam do końca listopada jak będę miał pieniądze na to. Szybciej nie ma szans na kupno.

Opublikowano

Niektórzy kupują już zaraz po nowym roku co wg mnie jest głupotą. Ja czekam do końca listopada / początek grudnia

Opublikowano

Ty jesteś "głupotą ".Kupujemy zaraz po nowym roku ponieważ sąś promocje wyprzedaże i wszystcy korzystają .

Opublikowano

Ty jesteś "głupotą ".Kupujemy zaraz po nowym roku ponieważ sąś promocje wyprzedaże i wszystcy korzystają .

"Wszystcy" hahaha No dobra, a przy zbliżającym się sezonie nie ma promocji? Nie kuszą klientów ofertami? Zastanów się

Opublikowano

"Wszystcy" hahaha No dobra, a przy zbliżającym się sezonie nie ma promocji? Nie kuszą klientów ofertami? Zastanów się

Ale ty jesteś jednak głąb ..Nie będę pisał z osobą z małym doświadczeniem!!

Opublikowano

A Ty jesteś analfabetą. Do szkoły nieuku.

Opublikowano

Nieuk to cie robił psia końcówo

Opublikowano

Nieuk to cie robił psia końcówo

W realu za taki tekst już byś leżał i kwiczał. Wsadziłbym ci petardę w dupe

• mantis zmienił(a) tytuł na Kiedy kupujecie pierwsze fajerwerki na sylwestra?
Opublikowano

Dawniej, jak nie robiłem jeszcze zakupów w sklepach internetowych, bo zwyczajnie takie z funkcją koszyka nie istniały, to robiłem pierwsze zakupy stacjonarnie na początku grudnia w hurtowni fajerwerków "Progress" w Rzeszowie, później zmieniłem na inną hurtownię fajerwerków w tym samym mieście: "Ekoplast". Zmiana była spowodowana tym, że Progress miał coraz mniej Jorge, ponieważ sam stał się importerem, a jako fan Jorge chciałem mieć jak największy udział Jorge w swoim stuffie. 

Później jak już przerzuciłem się na zakupy online, to zacząłem robić pierwsze zamówienia pod koniec listopada. Wtedy jeszcze black friday nie był popularny w Polsce.

Obecnie pierwsze fajerwerki kupuję nawet w styczniu na noworocznych wyprzedażach. Później przez jakiś czas, zwykle od kwietnia do sierpnia robię najmniej zakupów i powoli aktywuję się dopiero we wrześniu.

Opublikowano

Pierwsze zakupy robie na noworocznych wyprzedażach. Pozniej troszke stopuje. Obserwuje i wyszukuje to co mi się podoba i listopad/grudzien kupuje reszte. Głownie zakupy online. Najgorzej to z miejscem na to wszystko. Ale gdzies sie zawsze upchnie