kisiel1010 0 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 z jakiego sklepu internetowego poadzilibyście mi kupowac stuff z jorga za ok.150 zł? W grę wchodzą ceny produktów(szczególnie) i wysyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawlak 0 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Ja bym kupił z Fajerwerkimarket.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kisiel1010 0 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 a w tych sklepach ile kosztują wysyłki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Możesz kupić ze sklepu http://www.fajerwerki-korsarz.pl/Ceny mają przystępniejsze niż w sklepie podanym powyżej.Przesyłka kosztuje 38 zł, ale jak powiedzieli dodają gratis, co sprawia że ta cena jest mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 można kupić też na vmaxie. Ceny niskie, przesyłka 30zł, ale żeby tam kupić to trzeba ejszcze długo poczekać aż sprowadzą cały asortyment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kisiel1010 0 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 dzieki, dzieki, jakbyście się czegoś dowiedzieli to mówcie dalej, może wasze informacje przydadzą się nie tylko mi, ale tez innym userom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 ja ci polecam www.fajerwerkimarket.pl ogromny wybór tania wysylka 15 zl i jeszcze gratisy jak ja kupilem za 200 zl to mi dali wyrzutnie guliwer i jeszcze jedna z tropica nie pamietam nazwy a oni sprzedaja je po 22zl i 25 zl wiec sam widzisz wybor najlepszy tylko polecam ci sie targowac na gg :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kisiel1010 0 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 szkoda tylko ze pikolakow nie mają :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 szkoda tylko ze pikolakow nie mają :cry: Mam pytanie czy ty kupujesz teraz czy przed sylwestrem :?: bo od listopada bedą tam wszystkie produkty jorge oraz pelno innych zeczy z roznych firm a piccolo bedzie po 70 gr :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ^^Silas^^ 0 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Jak piccollo po 70 gr to i tak jest drogo . fakt że w sklepie spotyka sie po 2 zł!! ale kumpel mial po 1 gr hutrowo xd :mrgreen: :razz: : : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 tylko dlatego po 1 gr bo była promocja. Normalnie spotyka się w cenach 70gr, 1zł czy 2zł. za 1 gr zapomnij :mrgreen:PS: Po 2 nie rozumiem zachowania kisiela. Jak to nie ma petard :???: http://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_id=58&lang=plhttp://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_id=59&lang=plehh szkoda gadać. Tu wszystkie posty są do kasacji te co dzisiaj napisaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kisiel1010 0 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 mpi - mnie chodziło o piccolo, czyli niezbędny przedmiot w stuffie każdego piromana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 danielek777 0 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 ja takze polecam strone powyzej...tam jest tanio i powyzej juz 100 zl dodaja gratisy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kisiel1010 0
z jakiego sklepu internetowego poadzilibyście mi kupowac stuff z jorga za ok.150 zł? W grę wchodzą ceny produktów(szczególnie) i wysyłki.
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi