Fear 0 Opublikowano 1 Września 2007 jedna z moich ulubionych petard, zawsze mam je na sylwka ale jednej sytuacji nie zapomne jak wsadziłem z moją dziewczyną do rury takiej... jak walnęło to wszyscy ludzie się zaczeli na mnie patrzeć i alarm w samochodzie się włączył, jako iż to była ze Śmieszka miała krótki lont i nie zdążyłem daleko uciec a w uszach mi piszczało...że h...ej! Cytuj
pawcio 1 Opublikowano 14 Września 2007 Miałem te piratki srebnne z hesti kosztowały mnie one 4.00 polecam mocna petarda!!! Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 22 Września 2007 Z tym hukiem porównywalnym z k0208 to bym się kłucił.Ale się opłaca (te 3 zł za dużo).Ale musisz jeszcze doliczyć koszt wysyłki. Cytuj
Adri 1 Opublikowano 22 Września 2007 4,5zl za 36 sztuk , a tam 18 to niemozliwe .....oczywiscie nie chce tam tylko samych tych korsarek kupic .Czyli wezne je sobie. Cytuj
michall 0 Opublikowano 8 Listopada 2007 jedne z moich najlepszych petard są nawet głośne najlepiej strzelają w szklanej butelce :razz: :razz: Cytuj
Pyro man 0 Opublikowano 8 Listopada 2007 Wujek miał piratkę p1000 ze Śmieszka żucił ją niedaleko mnie(1,5 metra), myślałem że wypali jak shark... a tu niespodzianka jak walnęło to się prawie przewróciłem :razz: i nic nie słyszałem przez około 2 minuty :grin: Cytuj
Bartek_expert 0 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Piratki są super miałem jedną i huknełą jak ahtung i kosztuje mniej miałem taką żółtą niewiem jakiej firmy wątpie żeby była tak głośna jak achtung Cytuj
Pawex122 0 Opublikowano 6 Stycznia 2010 ja tej szarej piratki za bardzo nie polecam nie ma zbyt mocnego głosu ale te inne są jak najbardzej opłacalne ta też fajna ale myślałem że głos będzie większy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi