Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mała, bardzo mocna, tania. Długa jak Piccolo, gruba jak K0203. Według mnie najlepsza petarda w cena/jakość. Potrafi dorównać nawet niektórym Achtungom. Cena za sztukę 50gr-80gr w droższym detalu. W paczcę jest ich 10 sztuk - tak za 5-8zł w droższym detalu detalu.

- P1000 Piratka (Śmieszek) - może minimalnie głośniejsza od innych Piratek. Pewnie dlatego, że ma plastikowe zatyczki. Ma jednak pewną wadę. Za krótki lont nie pozwoli nam daleko uciec i zazwyczaj eksplozja nas ogłuszy.

- SP1001 Korsarka (Kometa) - tu już lont jest 2x dłuższy od Śmieszkowego.

- HE0958 Piratka (Hestia)- perfetum mobile w Polsce. Bardzo długie lonty czyli krótko mówiąc "Hestia - bezpieczne fajerwerki". W porównaniu do reszty hestiowa Piratka jest szara.
paczka
otwarta paczka
Piratki z Hestii i Korsarka - to pomyślcie jaki Piratka ze Śmieszka ma krótki lont :)

Opublikowano

P1000 Piratka (Śmieszek) Miałem tą i mam jeszcze jedną paczke :twisted:. Fajna głośno wybucha ale ten lont :?.
Tutaj: http://www.bum.bytom.pl/sklep/product_info...products_id=192 jest 10 sztuk za 3,99.
Pojawiły sie też inne piratki:
-PETARDA PIRATKA + BŁYSK 36 SZT. http://www.bum.bytom.pl/sklep/product_info...products_id=322
-PETARDA PIRATKA MEGA 10 SZT. http://www.bum.bytom.pl/sklep/product_info...products_id=323.
Fajna petarda za małe pieniądze

Opublikowano

Piratki są super miałem jedną i huknełą jak ahtung i kosztuje mniej miałem taką żółtą niewiem jakiej firmy

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Piratka z Hestii -the best !

@witus - może jakiś argument?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem sobie na odpuście w Przeczycy kilka Piratek: Srebrna Piratka i dwie Mega Piratki, tamte dwie to z poprzednich.
Fotka piratek

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

polecam korsarki niezly daja hukl

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No piratki to są the best piratka na huk achtungowy :)
P.S. po ile chodzi poczka piratek z hesti lub ze śmieszka

Opublikowano

ja na odpuscie sobie kupilem 5 ale byly po 1 zl i jak odpalilem to az moj wuja wyszedl i wszystkie psy zaczely szczekac

Opublikowano

U mnie chyba 1,50 strasznie drogo ale najlepiej jest kupowac w hurtowni bo najtaniej :) w tym roku prawdopodobnie pojade do Rzeszowa na przemysłową 12 bo na sylwka 20052006 to kupowałem w Makro i tam było drogo jak nie wiem co skapowałem sie do piero jak odwiedzilem stragany bylo tam taniej niz w hurtowni wyrzutnia kosztowala 25 zł w Makro,a na rynku 20 zł podobna wielkosc tez z hestii :shock:
No ale to juz nie na temat

Opublikowano
No piratki to są the best piratka na huk achtungowy :)
nigdy nie mialem tych piratek ale naprawde jest taki huk achtung jest 4 razy wieksze czy jawiem :roll: musze sobie kupic
Opublikowano
Ostatnio z ADRIAN odpalilismy taka czerwona petarde bodajze PIRAT
http://petarda.patrz.pl/

Była na draske czy na lont? P.S. fajny filmik :)
Opublikowano

Na lont,czesto jest spotykana w zestawach ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Chciałem się zapytać jakie efekty ma mega piratka??? :?:

Opublikowano

takie same jak korsarka czyli bardzo duży huk.

Opublikowano

Bardzo dobre (i tanie!) Petardy!
polecam sam z siebie :cool:
kupuje ich jedną paczkę po 36 szt.

Opublikowano

Ja w tamtym roku kupiłem Piraty ino nie wiem z jakiej firmy za 99 gr za 4 wyglądały jak dynamit ale były o wiele słabsze ... Kumpel się bał tego odpalać ..

Opublikowano

Kupiłem Piratki 10sztuk (Hestia) po 4.27zł :mrgreen: .

[ Dodano: 2006-12-28, 14:52 ]
Dzisiaj rozwaliłem piratką ten plastik po jajku niespodziance. Wywierciłem nożyczkami dziurkę i piratkę włożyłem do środka tak, że było widać sam lont. Huk był niezły a jak jajko rozwaliło to już lepiej nie mówie :mrgreen:.

Opublikowano

srebrna piratke jak walnie to się alarmy w samochodach włączają :D

Opublikowano

Polecam korsarki z hestii :mrgreen: :evil:

Opublikowano

Cytuję:
"Polecam moje tematy!!"- na twoim miejscu bym tego nie pisała
Choć rzeczywiście polecam te petardy, ponieważ kiedyś jasiek (mój braciak)
kupił mi je na targu (op. z 10 sztukami) mocny huk i jakość!

Opublikowano

Piratki i korsarki sa super oczywiscie te z hestii polecam

Opublikowano

Miałem jedną big piratkę tropica kupiłem za 50gr żeby wyprubować czy ma głośny huk to jak wybuchła to się alarm w samochodzie włączył który stał ze 20m dalej a kiedy przyszedłem znowu do tego straganu z zamiarem kupienia całej paczki to już ich nie było.
Bardzo polecam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

mala glosna petarda PIRATKA lepsza od ZUKA ale na odpustach sa po 50 gr szt.a paczka po 15 zl a w churtowni paczka 7 zl zdzierstwo kasy :shock: